inditexte çalışan veya daha önce çalışmış olan süslüler yardımcı olur musunuz?

süslüler üniversite son sınıfım ve bu sene artık part time inditexe başvuru yapacağım çünkü paraya çok ihtiyacım var. mülakatlar nasıl oluyor? dolabımın %80i inditex, mülakata çağrılırsam kombinimi onlardan yaparsam çok mu komik olur? mülakatta saçmalamadan nasıl ön plana çıkabilirim? okurken çalışmak aşırı zorlayıcı olur mu? farklı yerlerde çalışan arkadaşlarım part time bile olsa canlarını okuduklarını anlatıyorlar çok korkuyorum inditexte böyle bir durum yoktur değil mi? kendi kendime ispanyolca çalışıyorum a2 seviyesinde değilim tabii ama bunu özgeçmişime nasıl ekleyebilirim ya da eklemeli miyim? cevaplarsanız çok sevinirim.  bir de gano kasıyorum onur belgesi almak için, aynı zamanda kpss’ye hazırlanacağım. hepsini birden başarabilmek için morale ihtiyacım var :(

1. kombinin inditexten yapman hoş bi ayrıntı olur ilk mülakat grup halinde yapılıyor sorulara cevap ver dikkat çekmeye çalış ama dış görünüşe bakıyorlar galiba bana işaretlediğim mağazalarda uygun yer olursa hemen dönüş yapıcaklarını söylemişlerdi ama hala dönüş yapmadılar :D

26 temmuz 2018 22:20

2. ve mağaza işleri her zaman yorucudur süslücüm ama zamanla o tempoya alışıyorsun

26 temmuz 2018 22:21

3. İnditexte çalışmak fazlasıyla yorucu. Aynı anda senden hem kasaya bakmanı, hem kabine göz kulak olmanı, telefon çalıyorsa bakmanı, müşteri ürün soruyorsanız cevap vermeni bekliyorlar. Koca magaAda yeri geliyor 2 kişi kalıyorsun ve tüm algıların açık olmak zorunda. Mülakatlar zorlayıcı. İnditex ürünleri ile gidersen bu dikkat çekiyor artı yönde. Toplu mülakatlar sadece Istanbul'da diye biliyorum ben, en azından ben birebir mulakatla alındım. Bakımlı, kendine güvenen, algilari açık, öğrenme kabiliyeti gelişmiş ve tabii güleryüzlü kişileri tercih ediyorlar. Markadan markaya göre farklı bir tarzın varsa bu da seni ön plana çıkarıyor (örn:bershka, pull). Mulakatla alakalı internette bir sürü örnek soru var, senden bekledikleri daha çok zor anlarda hızlı ve doğru karar verebilme becerinin yüksek olması, hemen aksiyon alabilmen. Çok sayıda çalışanın olduğu markalara göre inditexte çalışan sayısı az iş yükü fazladır ve çalışmayan insan kabak gibi göze batar, kalabalık yerlerdeki samimi ortamı çok bulamazın çünkü iç terfiden dolayı rekabet çoktur. İspanyolca cv'de dikkatlerini çekebilir ama bazı terimler ve mailler hariç ispanyolca kullanılmıyor. Gano ve kpss vs hepsini bir götürebilir miyim dersen de canın çıkabilir ama imkansız değil. 5 senelik üniversite hayatımın 4 yılı part çalıştım, son 2 yılı inditexleydi, bir şekilde halloluyor.

Maksimum 30 saat çalışırsın, minimum 2 gün iznin olur. Geç çıktığın zaman taksi parası vermezler, yol parası yok. Yemek kartı var. Ücretini sabit değil saat başı alırsın, çalıştığın saatle orantılı olarak her ay değişir maaşın. Başka sorun olursa da yanitlayabilirim süslü

26 temmuz 2018 23:11

4. Çoook teşekkür ederim süslüler.

Polo ve lcw fikirlerin için teşekkür ederim 3. Anonim :) ben aslında ikinci öğretim öğrencisiyim yani derslerim 17.30dan 22.00’a kadar oluyor o yüzden akşamcı olma ihtimalim de çok az, tabii haftasonları hariç. keşke gece yarısına kadar mesai olmasaydı. Polo’da part time maaşı hakkında bir bilgin var mı süslü? Çünkü lcw en fazla 400 lira verir aslında çeyrek part güzel ama daha fazla paraya ihtiyacım var şu an :(

26 temmuz 2018 23:11

5. Çok teşekkür ederim <3

26 temmuz 2018 23:40

6. Kesinlikle önermiyorum. Süslüler yukarda açıklamış, yapılacak iş değil.

27 temmuz 2018 03:05

7. üniversite zamanı part time kitapçılarda çalıştım. giyim mağazasından ziyade onları da önerebilirim. en azından müşteri kitlesi bakımından kafan rahat oluyor. şu anda da bir işe alımcıyım. yukarıdaki süslünün dediğine +1 demeye geldim. not ortalaması vs bakılmıyor pek. illa ki bakan vardır ama 50'de 1 yani. okul, bölüm bi' bakıp geçiyorsun. onun dışında deneyime bakılıyor tabiiki de. o deneyiminde nasıl olduğuna tabii ki. 5 yerde çalışmış ama hepsinde max. 5-6 ay çalışıp çıkmışsa o da bir eleme sebebi oluyor. sorudan çok alakasız cevap verdim kusura bakmayın :) ama kitapçı önerimin arkasındayım, bana göre daha keyifli oluyor oralar :)

27 temmuz 2018 13:50

8. Teşekkür ederim önerini değerlendireceğim :)

27 temmuz 2018 18:51