insan kaynakları asistanlığı ile insan kaynakları uzman yardımcılığı arasındaki fark nedir?

satın alma vb. departmanlar için de düşünebilirsiniz.

1. Asistan uzun dönem stajyer gibidir aslında. Uzman yardımcısı ise kurumsal anlamda görünür olan ancak daha geri planda duran kişidir.

4 temmuz 2022 11:09

2. Anonim 1 ben doktora yapiyorum. Daha önce çok fazla staj tecrubem oldu. O zaman uzman yardimciliği daha mi uygun olur? Asistanlara da asgari veriyorlardir gibi geldi bana.

4 temmuz 2022 12:46

3. Süslü akademi ve özel sektörde farklıdır tabii ama benim tercihim uzman yardımcısı ve uzman pozisyonlarına başvuru yapmanızdan yana. Asistanlık biraz etiket gibi yapışıyor diye düşünüyorum. Uzman yardımcısından sonra terfi almak daha kolay

4 temmuz 2022 15:47

4. Bu arada stajlarınız ve en önemlisi doktoranız varsa uzman ve sorumlu pozisyonlarına rahatlıkla girebilirsiniz. Kendinizi küçümsemeyin, umarım harika bir işiniz olur (gizlinot: :) <3)

4 temmuz 2022 15:49

5. Anonim 1 uzman olanlara başvurmuyorum bile. Malum sektör tecrübesi yok ya. Uzman yardımcılığı için ik'ya başvuruyorum uzun zamandır. Henüz olmadı :) bir dayın, amcan olmayınca oldukça zor bu işler sanırım bu devirde

4 temmuz 2022 16:10