instagram biosuna ilişki tarihi yazanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

sevgililerini çok sevdiklerini ciddi düşünüyoruz mesajını vermek için mi , yoksa sevgililerinin gözü dışarda diye başı bağlı olduğu belli olsun diye mi koyuyorlar ?

1. Başı bağlı olduğu görülsün diye başka anlam yükleyemiyorum.

24 ağustos 2019 19:58

2. Kişiden kişiye değişir. Bazıları aşık olduğu için gerçekten bazıları da gorgusuzlukten. Zorla sevgilisine hadi yaz diyen de var. Değişken bir durum yani. Bana ilişki tarihi yazmak değilde up uzun destanı her şeyin tarihini yazanlar gorgusuz geliyor. Tanışma ayrı, nişan düğün söz ayrı tarih. Altına eşinin çocuğunun tarihleri. Onlar tam gorgusuzlukten.

24 ağustos 2019 20:03

3. Baş harfi yazanlarla beraber cok komik geliyor açıkcası. Yani baş harfi, tarih yazmayınca kimse dm kutusunun içinden halka filmindeki gibi çıkıp kacırmaya kalkmıyor.  :d

24 ağustos 2019 20:10

4. Birkaç sene önce bir arkadaşım tanıdığım bu diye profil attı, kız tüm tarihleri yazmış ama ingilizce söz kestikleri tarihin yanına "oral" yazmıştı ajahsbshdb bir de böyleleri var :d arkadaşım da gördüm ya yazık kıza söylesem mi bilemedim ama düzeltince de ayıp olur falan demişti lol baya gülmüştük.

24 ağustos 2019 20:37

5. sevgili oldugumuz tarih icin koyuyoruz? bizim icin onemli ve anlamli sonucta baskalarina bir anlam ciksin diye bir sey yapmadim hic.

24 ağustos 2019 20:57

6. Ben de yazmıyor ama ekleyenler ve mesaj atanlar yüzünden yazacağım nerdeyse 😂

24 ağustos 2019 21:03

7. ben zamanında yazmıştım, eskilerden biri yazmak isterse sevgilim olduğunu görüp yazmasın, huzur kaçırmasın diye. eski sevgililerin, flörtlerin veya sizden hoşlanan başka insanların ne zaman yazacağı belli olmuyor. bioya ilişki tarihi atmak size yazmaya çalışan erkek sayısını müthiş şekilde düşürüyor

24 ağustos 2019 21:11

8. Bende sadece baş harf yazıyor, kimisi hayatta kendisini ifade eden söz yazar kimisi okulunu kimisi başka bişeyi. Benim profilim az buçuk benim hayatımı yansıttığı için en değer verdiğim şeyi bioma yazdım. Altında anlam aramak saçma. Bu şunun gibi neden arkadaşıyla fotoğraf attı, ee sanane çünkü değer vermiş. Ben de hayatımdaki en değerli şey olduğu için kendim hakkımda bir şeyler yazmam gereken yere yazdım

24 ağustos 2019 21:30

9. Başkası yazmasın diye en azından benim böyle. Tarih yazıyorken bile tanışmak istiyorum tarzında dm atan vardı 😱

25 ağustos 2019 04:57

10. birey olamadıklarını düşünüyorum istisnasız hayat amacı evlenmek vb olan kızlar

25 ağustos 2019 12:33