instagram'da hesabi olan birinin anlık olarak instagram kullanicisi şeklinde gözükme birkaç saniye sonra düzelmesinin sebebi nedir?

(link: https://www.hizliresim.com/la457af böyle). mesajın üstünden tıkladım profile. takip ettiği kişi sayısı, takip et butonu, eğitim bilgileri falan duruyor. profil fotoğrafı gitmiş ve adı instagram kullanıcısı şeklinde gözüktü. birkaç kere peşpeşe girdim çıktım aynıydı. bir iki dakika sonra düzeldi. internet kalitesiyle ilgili desem diğer kişilerde öyle yazmadı. anlamadım. engel olsa takip et yazmaz ve diğer şeyler gözükmez ama durduk yere neden böyle oldu ve düzeldi hemen anlamadım. başına gelen var mı ve sebebi nedir?

1. Ben de anlam veremedim. Başka ülkede yaşayan biri olduğundan sabah yedide falan kalkması da pek ihtimal verdiğim bir durum değil. Anlayamadım sebebini sabah sabah

17 şubat 2023 09:22

2. hesabı spam yemiştir

17 şubat 2023 12:46

3. Simdi mesaja bakiyorum. Normal. Mesajin ustune cikinca eski konusmalara pp gidiyor. Geri cikinca mesaj kismina bakinca instagram kullanicisi diyor. Hesap duruyor kapatip girince. Cok kötü bence instagram ya. Canli yayinina katildigim biri vardı ünlü. Canli yayin biteli 3 gun oldu hâlâ adi aratinca gecmiste cikan yerde canli yayin ibaresi var. Basiyorum ama yok. 3 gun oldu yayin olup biteli. Insanlar story atiyor gozukmuyor profile bakinca gozukuyor. Fotograflari boyutlandirmak vs. Gerekiyor atarken. Asiri kullanissiz. Yil olacak sevemedim. Facebook kullanim kolayligi acisindan inanilmaz iyi. Icerik acisindan da daha zengin kesinlikle.

17 şubat 2023 12:51