instagram kullanmayan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

özgüvensiz yada zaten çirkin o yüzden açmamıştir diye düşünüyor musunuz ??

1. Benim böyle bir tane arkadaşım vardı. Sadece wp kullanıyor hiçbir sosyal medyası yok. Ben çirkin olduklarını düşünmüyorum ama arkadaş canlısı olmadıklarını ve kendi başına yaşamayı, olmayı seven insanlar olduklarını düşünüyorum. Ailesi ile görüşüyorsa o kadar kişi yetiyor onlara. Bunu arkadaşımdan yola çıkarak söylüyorum. Kendisi lise üni bittikten sonra kendi isteğiyle arkadaşları ile görüşmüyor ve bunlar arası iyi olduğu kişiler. Kısacası kimseyle iletişim halinde olmak istemiyorlar bence.

23 ocak 2021 15:58

2. ben kendimi güzel bulmadığım için kullanmıyorum

23 ocak 2021 16:01

3. Ben de kullanmıyorum fotoğraf atmaya utanıyorum çünkü. Ama bir tane arkadaşım vardı o sevgilisi yüzünden instagram kullanmıyordu çocuk kısıtlıyordu onu. Herkesin farklı bir nedeni var yani genelleme yapamayız.

23 ocak 2021 16:01

4. Dondurduğum hesabımda hiç fotoğrafım yoktu ve 150 falan takipçim anca vardı. Asosyal, depresif ve çok arkadaş canlısı olmayan biriyim. Genelleme yapmayım ama Instagram kullanmayan kız arkadaşlarımın çoğu da çok sosyal insanlar değildi.

23 ocak 2021 16:11

5. Zamanımı aldığı için kullanmamaya başladım bu aralar. kullandığım zaman da fotoğraf story atmazdım hiç. Açıkçası Instagramı olmayan insanlar bana daha havalı geliyor.

Sosyal olmakla da alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü Instagram'da gördüğümüz çoğu şey göstermelik, gerçek dostluklar sadece Instagram üzerinden yürümüyor bence.

23 ocak 2021 16:20

6. Ahahhaha ya gerçekten yaşınız kaç sizin, çirkin ya da asosyaldir gibi çıkarımlar yapıyorsunuz.

Ben kullanmıyorum ve hiç kullanmadım açıp dondurdum falan da değil yani. Çok arkadaş canlısıyım ve çok sosyalim her yerde aranan isimim, güzelim özgüvenim de yüksek. İnstagramda genelde adımı arayıp seni bulamadım gizemli bir havan var daha çok ilgimi çektin diye birçok tepki de aldım erkekler tarafından.

Kullanmaya gerek duymuyorum çünkü zaten sosyalim arkadaşlar, hayatı sosyal medyada yaşamayı sevmiyorum. birilerine Bi şey göstermek için yapan insanları da çok komik buluyorum. Kendi fotoğrafını paylaşıp beğeni beklemek de asla anlamlandıramadığım bir şey.

23 ocak 2021 16:36

7. Kullanmıyorum çünkü kullananların kendilerini pazarladıklarını düşünüyorum. Cringe olup kapattım. 3 senedir arkadaşım dediğim insanların rezilliklerini görmüyorum mutluyum.

23 ocak 2021 16:41

8. ben gen y üyesiyim, gen x için sanıyorum çok önemli instagram, hatta vital.

bana göre amacının çok dışında bir yer haline geldi instagram. ilk çıktığında harika bir görsel paylaşım sitesiyken, online genelev, eskort kataloğu, fuckbuddy bulma aracı gibi bir işleve büründü. kendini sürekli burada başkalarıyla kıyaslamanın, insanların psikolojisini gerçekten bozduğunu düşünüyorum... gerçekle sanalı unutuyor, birbirine karıştırıyoruz. filtreler, yalan dolan sponsorlu hayat tarzlarını gerçek zannetmeler ve bunun üzerinden oturup kendini kötü hissetmeler vs... ha bir de influencerlar var tabii... ne bileyim, beni etkileyen ya da bana ilham veren şeyler, sıkça anılan isimlerden ve hep belli yüzlerden çok daha değişik. kaçınamıyoruz tabii, arada açar bakarım instayı ama bir şeyi merak ettiğimde, bir isim sık filan geçtiğinde, ya da yerleşik yabancı ünlülerin sayfasına bakarım, oyuncular gibi. her yeri hep aynı model estetikli, hepsi birbirinin klonu gibi görünen kızlar beni etkileyecek, farklı bir şey sunmuyor. ama doğal güzellerin fotoğraflarına bakarım. bir de instagram'ı aktif olarak kullanmıyorum diye sanki de eksik bir yönüm varmış gibi davranan adamı ilk sohbetin ardından "bana göre değil zaten" diyerek gönderirim.

23 ocak 2021 16:45

9. o kızlardan biri benim. güzel de bir kızım ama hem fotoğraf paylaşmaya çekiniyorum, hem çevrem de yok zaten toplasan 100 takipçi ancak çıkar. öyle kendi halimde sessiz sakin, çekingen biriyim. facebook kullanıyorum sadece orada da bir tane fotoğrafım var o kadar.

23 ocak 2021 18:14

10. Aaa ne saçma çıkarımlar yapılmış. Hiç kullanmadım çünkü Fotoğraf paylaşma meselesini anlamıyorum ben. Çektim bir fotoğraf, paylaştım da. Sonra ne oldu? Hiçbir şey. Twitterım var, bana yetiyor o. Yeni tanıştığım kişiler bazen inanmıyorlar, sanki hesap varmış da ben vermiyormuşum gibi davranan bile çıktı karşıma. Biri güzelmişsin de, beklemiyordum böyle çıkmanı demişti.

Bayağı da sosyal insanımdır, girdiğim ortamda herkesle iyi kötü anlaşmayı da başarırım bu arada. Not olarak düşelim bunu

23 ocak 2021 18:30