instagramda bütün storylere bakıp, kesinlikle foto beğenmeyen kişiler haklında ne düşünüyorsunuz?

15 story de paylaşsam bakıyorlar tek tek, ama tek bir paylaştığım fotoyu beğenmiyorlar.

1. ben de böyleyim. nadiren birinin fotoğrafını beğeniyorum ama hikayelere bakıyorum. instagram algoritması da çok müsade etmiyor. birinin fotoğrafını beğenince sürekli aynı kişinin fotoğrafları çıkıyor.

8 şubat 2021 13:29

2. Bu ben. Yalnız 15 storynizi de izlemiyorum. Sadece ordan kalksın diye tik olmuş yapıyorum. Fotoları da çok beğenirsem beğeniyorum. Adı üstünde beğeni.

8 şubat 2021 13:30

3. 100 takipcim var 25 30 u yasli akraba onları takmıyorum. kim neyi begenmemiş ben didik didik etmesem de görüyorum zaten. Evet ben ilgi delisi degilim olsam her hafta fotograf atar selfielerimi atar takipci toplardım. Demek istedigin seyi anlıyorum mesela ben öyle insanları bi süre gözlemleyip siliyorum sinsice geliyor bana.

8 şubat 2021 13:34

4. Storylere bakmam sadece foto beğenirim. Kimsenin storysi ilgimi çekmiyor. Böyle arkadaşlarım var bir süslünün dediği gibi görev bilip izleyip geçiyor çok merak ettiğini sanmıyorum hayatlarımızı.

8 şubat 2021 13:36

5. influencer'lar bile beğeni almak için tırmalıyolar. çok kafaya takılacak bir mevzu değil.

8 şubat 2021 13:40

6. 100 story de olsa bakıyorum ama asla beğenmiyorum aklıma bile gelmiyor az insan takip etsem de. Mesela ben de ünlülerin otunu bokuna beğenenlerin neden beğendiklerine anlam veremiyorum o kadar anlamsız ki her şey. Yani bi projedir beğenmişsindir ya da altındaki yazıyı beğenirsin tamam ama bilemiyorum ya

8 şubat 2021 13:46

7. ben de böyleyim. instagramı story ve keşfet için kullanıyorum. anasayfaya baktığımda 5 gün önceki fotoğrafları görmüş oluyorum hiç bakmadığım için ve üstünden çok zaman geçti, beğensem stalkladığım için beğendi diye düşünürler diye de beğenmiyorum. instaya günde 10 kez de girsem anasayfaya hiç inmiyorum, belki benim gibi takipçileriniz vardır süslü

8 şubat 2021 20:35

8. Konuya kaynak olacak ama ben de unlulerin ve tanimadiklari kisilerin fotolarini seri begenen insanlara cok sasiriyorum. Yani gercekten mi begeniyorsunuz gulben ergeni falan mesela yoksa begene basmak bir yasam bicimi mi sizin icin ajsjsksk instagramin en sirrini cozemedigim grubu bunlar.

9 şubat 2021 00:33