ipek yazıcı ufuk beydemir evliliği hakkında ne düşünüyorsunuz? ipek 21 yaşındaymış evlilik için çok mu küçük? ?

twitter da biri daha çocuk demiş ipek için ama o da abartmış sanki ufuk'ta 30 yaşındaymış. o adam da yaşından bağımsız aşırı sevimsiz bir tip. o (link: https://twitter.com/fufy666/status/1584571792697757696?s=20&t=phpkga0jprwrx2kz9catqq tweet) "ipek yazici kucucuk bi cocuk oldugu icin guzel bi gelin demeye dilim varmiyor👎🏻 ayrica ufuk beydemire hic guvenmiyorum cunku yine ipek yazici kucucuk bi cocuk👎🏻👎🏻 bi kac seneye bombalarla ayrilacak bi cift goruyorum o yasta cocuga asik olan ufuk’un saglikli biri olmasini beklemem"

1. Burada herhangi 21 yaşındaki birisi soru açsa ona da küçük derdim. Evlilik için 21 yaş gerçekten küçük diye düşünüyorum ünlü olması veya iyi para kazanması bir şeyi değiştirmez. Benim için Yaş farkı da fazla ama kendileri böyle düşünmüyormuş ki evlendiler

25 ekim 2022 18:34

2.  bence küçücük çocuk tabiri biraz abartı olmuş ama 21 yaş erken gerçekten. yani kendimi düşünüyorum da şu an 23 yaşımdayım ve 20-21 yaşında yaptığım birçok şeyden pişmanlık duyduğum oluyor. bilmiyorum belki sorun bendedir ancak ne olursa olsun küçük bir yaş olduğunu düşünüyorum.

25 ekim 2022 18:36

3. ya 21 yaşında 22-23 yaşında biriyle evlense tuhaf değil mesela gençlik hevesi der geçerim ama 30 yaşındaki herifle evlenmesi tuhaf. bu adamlar bana hiç güven vermyor nedense kızın gözü açılmadan kafesleyeyim gibi geliyo. hani 20yle 30 arasındaki fark çok daha fazla, 40-50 arası gibi değil. 21 30'a göre çocuk gibi. burda 30 yaşındaki hiçbi süslü 21 yaşında üni öğrencisi erkekle evlenmeyi düşünmez sanıyorum

25 ekim 2022 19:02

4. Twit sahibini haklı buldum. Bir iki yıla boşanırlar gibi hissediyorum.

25 ekim 2022 22:44

5. ay cidden eğer 3 senedir sevgili iseler adamda ağır bir pedofili olduğunu düşünüyorum bende.d evet reşit insanlar fakat 21 yaşında istediğin kadar olgun ol daha ergenlikten yeni çıkmışsın dur bi hele evlenirsin ki adam kızın yanında aşırı yaşlı duruyor bence

25 ekim 2022 22:59

6. 21 bence de küçük. Ama küçücük çocuk fazla saçma ve abartılı bir söylem olmuş. Hataysa da yaşayarak görsünler bence. Kimseye düşmez laf.

25 ekim 2022 23:15

7. Hiç şaşırmıyorum böyle ilişkilere ( yaş farkı olarak ) bazıları yaşını taşımıyor ya da sorun etmiyor. Dershanede üniversiteye hazırlanırken mezun grubunda birisi vardı 27 yaşında sevgilisi vardı. Yani çok enteresan sen işinde gücündesin sevgilin dershanede falan. Kız çok mutluydu ama. ilginç yani.

26 ekim 2022 03:54

8. yuh, oha diyorum o tweete. Hele bi tanesi de iliski 3 yil once basladiysa adam pedofildir demis. Siz aklinizi kaybetmissiniz ya. kavramlarin icini bosalta bosalta bi hal oldunuz. 21 yasinda ozgur iradesiyle evlenmis ekonomik ozgurlugu senden benden bin kat iyi olan kadindan resmen doguda 9 yasinda zorla 40 yasindaki heriflerle evlendirilen kiz cocuklari gibi bahsetmissiniz.

27 yasindayim ve henuz evli degilim. 6 yildir da sevgilim var, o da benle yasit. Doktoram bitince evlenmeyi dusunuyoruz. 21 yas bana gore de evlenmek icin erken ama sadece bu kadar fikrimi belirtebilirim. 21 yasindaki kadin cocuk degil, 30 yasindaki adam da o kadinla beraber oldugu icin pedofil degil. anladik bir kelime ogrendiniz kullanmak istiyorsunuz da gidin acin pedofil ne demekmis anlamina bir bakin ya. bu kelime ergenlik oncesi cocuklara ilgi duyan kisiye denir. Altini ciziyorum ergenlik oncesi. Bu iliski kadin 18 yasindayken basladiysa bile ergenlik oncesi yasta olmadigi icin ortada bir pedofili durumu var olamaz. Evet cok genc bir yas ancak hem yasalara gore yetiskin hem de ergenlik oncesi donemden oldukca uzak. baskalarina karsi sirf siz oyle goruyorsunuz diye boyle ciddi suclamalarda bulunmadan once iki kere dusunun bence. bu adam pedofilse ciddi ciddi ergenlik oncesi cocuklara ilgi duyan sapiklara ne diyecegiz? onlara da pedofil diyeceksek, bu adamla onlari ayni kefeye mi koyuyoruz yani? O zaman 8 yasindaki bir cocukla 18 yasindaki bir yetiskinin muhakeme yetenegini bir mi tutalim? 18 yasindaki biri tamamen kendi rizasina gore kendi basina yasayabilir, calisabilir, okuyabilir, karar verebilir, evlenebilir, Ameliyat olabilir, arac kullanabilir, baska ulkeye tasinip yeni bir hayat kurabilir, akliniza ne geliyorsa artik. ergenlik oncesi bir cocuk bunlarin hicbirini yapamaz. bu iki farkli yas ayni kefeye koyulamaz.

yanlis bulun, ne noktada birlesmisler, ne paylasabilmisler sorgulayin, adam niye bu kadar genclerle takiliyor diyin ama pedofil kelimesini boyle alakasi olmayan bir durumda kullanmayin kimse icin. biri cikar, takar, yuz kizartici bir sucla asilsiz yere itham edildigi icin pesine duser, ugrasir durursunuz valla.

26 ekim 2022 04:49

9. Öncelikle bu pedofili değil. Bunu söylüyorum çünkü böyle ciddi kavramların olur olmadık yerde kullanılması gerçekten ciddiyetini azaltıyor. Bunu geçersek bence hem 21 yaş evlilik için çok erken hem de aradaki yaş farkı çok. Bu evlilik teklifini ilk duyduğumda benim de aklımdan geçen ilk şey adamın "gözü fazla açılmadan bu kızı kafesleyeyim" diye düşündüğü olmuştu. Uzun sürmeden bitecek bir evlilik burası çok belli. Yani düşünüyorum 21 yaşındayım, param var, özgürlüğüm var gidip de niye koşa koşa evleniyorum?

26 ekim 2022 10:13

10. Ayrıca lütfen herkes şuradaki (link: https://www.izmirklinikpsikolog.com/makale/56/cinsel-istismar-ve-pedofili-nedir-nasil-anlasilir Pedofili) tanımını okusun. Bu tanımı doğru kullanan neredeyde kimseyi görmüyorum cidden.

26 ekim 2022 10:14