iphonelarda ekran kapanınca wpde çevrimiçi görünmek mümkün mü? yani uyuyakalsam ve çevrimiçi görünmeye devam etsem böyle bir şey oluyor mu?

1. Olmuyo bebişim. Gene bir erk*k yalanı....

19 kasım 2021 10:22

2. ...... :(

19 kasım 2021 10:26

3. Aaa ama şey olabilir, mesela ben mesela yemek yaparken tarif falan bakarken telefonun ekranı asla kapanmayacak şekilde ayarlıyorum. Yoksa 2 dkda bi tarife bakmak için telefonu unlu elle açmak zor oluyor :d eğer öyle ayarlıysa telefonu, whatsapp ekranı gerçekten açık kalmış olabilir sanırım denemek lazım

19 kasım 2021 10:35

4. Mesela mesela uyanamamışım süslü kusura bakma dnfnf

19 kasım 2021 10:35

5. Eğer ekran kilit süresi çok uzunsa ya da hiç yoksa wp açıkken uyuyakalmış olmasına rağmen çevrimiçi görünüyor olabilir. Bunu anlamanın tek yolu ekran süresi istatistiği süslü. Online olduğu saatin ekran kullanım süresini kontrol et.

19 kasım 2021 10:43

6. Anon3 nasıl bakacağım ona? Hangi saate ekran açık diye gösteriyorsa uyusa bile açık göstermez mi?

19 kasım 2021 11:05

7. Süslü telefonunun ekran süresi bölümüne girin orada grafikler olacak, o saatte eğer telefonu etkin bir şekilde kullanmışsa grafikte görünür zaten, dediği gibi ekran açıkken uyuyakalmışsa ekran kullanımının pasif olduğunu görürsünüz

19 kasım 2021 12:15

8. Whatsapp arka planda açıkken ekrandan çıkılsa bile bir süre daha çevrimiçi görünüyor ama bu süre 0,5-1dk kadar

19 kasım 2021 12:18