istanbul’da ders çalışabilecek kafe/mekan ya da ortak çalışma alanları önerisi?

ders çalışmak değil aslında amacım konsepti nasıl ifade ederim bilemediğim için yazdım, birkaç araştırma yapabileceğim bir yer arıyorum aşırı sessiz bir yer olmasa da olur.  güzel bir internet bağlantısı, prizleri ve kahveleri olsa yeter. ortak çalışma alanları bana daha samimiyetsiz geliyor ama varsa önerileriniz onlara da açığım.

1. Evinizde WiFi varsa bu pandemi döneminde asla gitmeyin böyle yerlere konsept uğruna. Yoksa da gitmeyin komşudan izin alın. İnsanlar virüsü böyle yerlerde kapıyor. Illa gidecekseniz sahile falan inin, naçizane.

5 ekim 2020 12:00

2. Ay süslüler konsepti derken çalışma yapmamız gerekiyor arkadaşlarla o konseptte bir yer olsun anlamında dedim. Malesef evde de görüşemeyiz böyle bir yerde toplanmamız lazım. :(

5 ekim 2020 12:09

3. Süslü aklıma bir tek kütüphaneler geliyor. Girişte hes kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapıyorlar. Kahveyi kahve makinesinden alabilirsin.

5 ekim 2020 12:16

4. taksim fransız kültür, alman kitapevi

beşiktaşberf inn ara kattaki odalar

5 ekim 2020 12:46

5. üniversite etrafındaki kafelerin %90ı böyle. kendinize yakın bir üniversite varsa çok büyük bir ihtimal etrafında bu konseptte bir çok yer bulursunuz.

5 ekim 2020 15:37

6. teşekkürler süslüler <3