iyi akşamlarr, bu bir egzama sorusudur?

süslüler yüzümde ve vücudumda dönemsel tekrarlanan egzama sorunum var. bepanthol sensiderm gibi ürünler artık kâr etmediği için kortizonlu bir merheme geçtim doktor önerisiyle, bir yan etkisini de görmedim. yalnız son haftalarda göz kapağımda ve göz altlarımda çıkmaya başladı ve kortizonlu ürün kullanmaya çekiniyorum bu bölgede. iyi geldiğini tecrübe ettiğiniz kortizonsuz bir ürün var mı acaba?

1. Sit ürünlerine, domatese, acıya baharata bir süre ara verin. Onun dışında bariyer güçlendirici centella serumu edinin.

14 nisan 2023 22:17

2. kesinlikle pharmaceris opti sensilium çok memnumum sizdeki dermatitle benimki aynı mı bilemem ama bendeki dermatiti azdırmıyor hatta iyi geliyor, iyileştiriyor.

14 nisan 2023 23:33

3. eğer dikkat etmiyorsan histaminik yiyecekleri araştırıp azaltmayı ya da hayatından çıkarmayı deneyebilirsin süslü.

tacrolin %0.1 merhem mükemmel, çok hızlı yatıştırıyor. benim de ellerimde var. ama yine de almadan bir doktora sor süslü göz çevresi hassas.

15 nisan 2023 00:49

4. benim kuruluktan gözaltlarım egzama olmuştu, baya yarılıyordu merhemden önce nemlendirici denedim ve güzel nemlendirince geçti bir süre sonra. dermalex gözaltı nemlendiricisini kullandım

15 nisan 2023 13:17