kötü biten ilişkiden yıllar sonra barışma

Var mı böyle bir şey merak ediyorum. Çok büyük kalp kırıklığı hatta eski sevgilinin şerefsizliği yüzünden biten ama ondan öncesinde birbirlerinin en büyük destekçisi, yarabandı olan iki insan ayrılıktan yıllar yıllar sonra barışabiliyor mu? Siz hiç "bir daha asla" dediğiniz sevgilinizle barıştınız mı? Ve çok özel değilse ayrılık sebebiniz neydi, kim suçluydu?

1. öyle anlattığınız kadar yoğun yarabandı olma gibi bir ilişki değildi ama ben de ayrıldığımız zaman bir daha asla görüşmeyeceğime emin olduğum sevgilimle yıllar sonra barışmıştım gerçekten insan şaşırıyor :)

2 temmuz 2017 22:55

2. eski sevgiliyle barışıp ilişkisi düzgün devam eden hiç görmedim tanık olmadım. hele de büyük kalp kırıklığı ve şerefsizlikler söz konusuysa ve söz konusu kişi sizseniz başlamamanızı tavsiye ederim. daha büyük hayal kırıklıkları ve pişmanlıkla son bulması muhtemel çünkü. ne güzel o kişi hayatınızdan çıkmış bir şekilde, bence yeniden hayatınıza almayın o insanı. bir şekilde barışsanız bile ileride eski ayrılık nedenleriniz ve o kişinin sizde bıraktığı kötü hatıralar unutulmayacak ve yeniden ayrılmanıza daha büyük acılar çekmenize neden olacak.

2 temmuz 2017 22:55

3. merhaba dediğiniz durumu yaşadım. değiştiğini sanmıştım. ama o değişim sadece sizi (genellikle merhametinizi) özleminden kaynaklanıyor. ve tabi bir de sizin onu atlatmanızı kabullenememesinden. birkaç ay iyi gidiyor. sonra yine aynı adam. ben de aldatılmıştım. pişmanım barıştığıma.

2 temmuz 2017 23:42

4. Ben bir akramabamda tanık oldum. İlişkileri kötü bitmişti baya. 7 yıl sonra barışıp evlendiler..

2 temmuz 2017 23:47

5. 6 yıllık ilişkiden sonra ayrıldık sebep ben yurt dışına okumaya gitiğimden beri yaptığı aşırı kıskançlıkları, beni kısıtlaması vs (kendisi yurtdışını kazanamadı) gibi birşeylerdi 1 yıla yakın ayrı kaldık sonra 1-1,5 yıl barıştık. değer vermiyordu bana, başka kızlar da vardı (her ne kadar yok dese de internetten konuşmalarını yakaladım). ayrıldık. Kısa bir süre geçti eşimle tanıştım. Zamanı gelince de evlendim ve boşuna yıllarımı o kişiyle kaybetmişim diyorum. Arkama dönüp de bakmıyorum bile.

3 temmuz 2017 10:20