kız isteme çiçeğinde kaç adet gül olur?

kardeşimin sözü var. çiçek yaptıracağız kaç adet gül olması gerektiğine çok hakim değilim size sormak istedim.

1. Öffffff.

3 mart 2022 12:06

2. 37 adet. ne eksik, ne fazla olmali.

3 mart 2022 12:06

3. Evet 37 tane oluyor. 1 tane fazla olursa oğlan kız için ölüp bitiyor, ailesini gözü görmez demek. 1 tane eksik olursa da kızı pek sevmiyor demek.

3 mart 2022 12:07

4. Bütçeye göre 11 ya da 101 gülle yapılıyor diye biliyorum. Ama çiçekçiye sorarsanız daha doğru yönlendirecektir

3 mart 2022 12:22

5. 31 diye biliyorum

3 mart 2022 13:02

6. görümcemi istemeye geldiklerinde 20 falanmış, komşular evde sayıp dedikodu çıkarmışlar aaa 40 tane değil diye. bu muhabbetten sonra nişanlım takıntılı oldu konuya, beni istemeye gelirken çiçek bakarken 40 olsun diyip duruyordu zavallım korkudan shsjsjsfdj

3 mart 2022 13:25

7. Biz eminönü'nde yapay çiçekler satan bir çiçekçiden kendi buketimizi hazırlamıştık. Onunla gelmişlerdi yani.

3 mart 2022 13:26

8. Ne bu anayasa maddesi falan mı jsjsjsjjs ay bütçeniz ne kadarsa o kadar alırsınız işte

3 mart 2022 13:47

9. Bana yasim kadar gül gelmisti.

3 mart 2022 13:55

10. Değeri cicek sayisiyla mi ölçüyorsunuz ya 500 cicek nedir ayrica görgüsüzlükten baska bir sey değil...

Gül cok demode bence. Sevgilim benim en sevdigim cicegi getirmisti kac tane olduğunu da saymak kimsenin aklinin ucundan geçmedi normal büyüklükte bir buketti.

3 mart 2022 17:30