kızlar bir şey merak ediyorum sizce teşhircilik diye bir şey var mı? yoksa insanlar istedikle gibi giyinir diye mi düşünüyorsunuz?

kızlar dün yaşadığım şehirde sütyen giyen bir kız görünce aklıma geldi. sizce bu teşhircilik mi?

1. Evet teshricilik var ama bir göruntü göz zevkimize hitap etmeyince teshirci edince oh ne güzel özgür diyemeyiz.

5 temmuz 2020 16:53

2. Süslüm bende insanların oldukça rahat giyindiği bir şehirde yaşıyorum ve bende rahat giyiniyorum ama dün görünce böyle bir garip geldi insanların istedikleri gibi giyinmesi tabi ki önemli

5 temmuz 2020 16:54

3. uygunsuz bence sütyenle gezmek normal değil.

5 temmuz 2020 16:59

4. Benim için söylüyorsanız anonim 6, şort ve askılı giydiğim için hiç garip karşılanmadım ve başka bir yere de taşınmayı düşünmüyorum. Ben kadınla ilgili bir şey söylemedim farkındaysanız sadece bana garip geldi dedim siz yolda sütyenle yürüyen birini görüp garipsemiyorsanız ne mutlu size.

5 temmuz 2020 17:04

5. cok goreceli bir konu gercekten. kimisi tisort giyinmeyi bile teshircilik olarak algilarken kimisi ciplakligi teshircilik olarak algiliyor. ben de herkesin istedigi gibi giyinmesi taraftariyim ama bazen ben de rahatsiz oluyorum ne yalan soyleyeyim. aslinda gormekten sikayetci degilim, banane istedigini giyinsin diyorum cogu zaman. ama mesela instagramda goruyorum evden cikamadigimiz icin oraya sardirdim. hergun evin icinde popo, gogus ne varsa en absurd pozisyonlarda foto koyup altina yorum gelince sinirlenip saldiran tiplere pek tahammul edemiyorum. kimse senin evine gizli kamera koyup bu pozlari paylasmiyor sonucta. e senin amacin da zaten kendini gostermek degil mi? yani bu hosuna gidiyor demekki, olabilir. buraya kadar gercekten itirazim yok. ama yorum gelince kadin haklarindan dem vurup doguda tecavuze ugrayan cocuklara baglamayin konuyu. ulkede cozulmesi gereken ciddi bir problem var ve bu tarz davranislar zarar veriyor diye dusunuyorum.

5 temmuz 2020 17:10

6. Gercekten cok ucu açık bir konu. Mesela beyaz üst içine siyah sütyen giymekte sütyeni apacik ortaya koyan bir sey üstelik incecik bir bluz altında. Bu da giyeni teshirci yapmaz bana göre ama sadece sütyenle gezmek teshircilik midir tartısılır.

5 temmuz 2020 17:12

7. Anonim 6 size bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Ben kimseyi teşhircilikle itham etmiyorum farkındaysanız? Bu kız teşhirci demedim insanların düşüncelerini merak ettim.

5 temmuz 2020 17:20

8. A8 iü edebiyat fakültesi miydi? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki

5 temmuz 2020 17:58

9. Bence 3 farklı tip var bu konuda

1 insanların her haltına karışacağını sanan, kendini örtüp seni de örtmeye çalışan tipler

2 medeni şekilde giyinen bacak görünce kendinden geçmeyen başkasına da dil uzatmayan normal insan gibi insanlar

3 medeniyetin bu olduğunu sanarak ve insanlara bu şekilde kendini savunarak soru içindeki gibi s*ki açık duş alıp okula g*t açık gidenler..

5 temmuz 2020 18:05

10. hayır değil. erkekler üstleri çıplak şekilde rahatça dolaşırken teşhirci olmuyorlar da kadınlar neden sütyen giydikleri halde öyle olsunlar? evet insanlar da istedikleri gibi giyinir.

5 temmuz 2020 18:05