kızlar cimere bile yazdım fakat dogum saatimi ögrenemedim, yükselenlerin özelliklerini tek tek okuyup kendi yükselenimi ögrenebilir miyim?

1. Sanmıyorum, yükselen sandığınız burç ay burcunuz da olabilir çünkü. Hiç tahmin bile mi yok mesela öğle vakti gibi, belki o saatlerdeki yükselenlere bakabilirsiniz

12 kasım 2019 12:11

2. Issizim ama bu kadar degil

12 kasım 2019 12:49

3. Millet aya çıkmış, biz de yükselen burc peşindeyiz.

12 kasım 2019 13:13

4. yav evet yazdım nedir yani😂😂yazmam 2dkmı aldı😂

12 kasım 2019 13:18

5. üstelik işimi vs bilmeden ne diye issiz diyorsunuz ki ya gayet işim iyi maaşım iyi ama merak ettim napayım😂

12 kasım 2019 13:18

6. Dinçer güner'in sorumgeldi diye bir sitesi var, orada doğum saati bulma işlemi var.

12 kasım 2019 13:32

7. Yahu dogdugunuz hastaneden kayit falan isteseniz anlarim da cimer nerden bulsun sizin dogumunuzu allah askina ya

12 kasım 2019 20:25

8. Soru sahibi cevaplarından düşük zekalı olduğunu düşünüyorum :(

2 dakikamı aldı, işim var gayet falan :((

12 kasım 2019 20:32

9. cimer'e başvurup doğum saatini öğrenen çok arkadaşım oldu. örneğin ben okmeydanı ssk doğumluyum, hastanenin kayıtları dijital ortamda olmadığından doğum saatimi öğrenemedim. annemim nüfüs cüzdan fotokopisiyle birlikte hastaneye başvuru yaptığımda alabilmiştim doğum kaydımı

12 kasım 2019 21:54

10. Arkadaslar gercekten komiksiniz ya. Böyle bir şey var, bunu yapan ve cevabını alan çok ki var? Ben de burçlara falan inanmam içim daralıyo astroloji sorusu görünce burada ama böyle bir sey var. Siz ilk defa gördüğünüz için bu saçma bir şey olmuyor :d biri de demis onu okuyan kisiyi bi düsünün diye skdkd of insanlarla dalga gecmeye calısırken kendini kücük düsüren insanlar beni güldürüyor...

12 kasım 2019 22:51