kızlar ilk defa sivri burun ayakkabı giyiyorum?

kalıbı bol dediler diye 37,5-38 bandında olan ayağıma 38 sipariş ettim. önü çok sıkıyor, tüm sivri burun ayakkabılarda mı böyle bu durum yoksa küçük olduğundan mı anlayamadım. arkadan sıkmıyor ama tıkış tıkış oluyor önde ayak parmaklarım. tam numarasında sivri burun ayakkabı giyenler yazabilir mi?

1. 38 değil 37 sipariş ettim yanlış yazmışım.

19 kasım 2020 18:56

2. ayakların taraklı olabilir...

19 kasım 2020 19:01

3. Olsa yazardım a2

19 kasım 2020 19:09

4. Normal değil parmaklar toplanmıyor normalde. 38 le değiştirin bence.

19 kasım 2020 21:27

5. niye kızdığını anlamadım ama sivri burunun burun kısmının sıkması diyorsun. ya ayakkabı küçük ya da ayağın taraklı. sanki kötü bir şey söyledik. bilmiyor olabilirsin diye söyledim. şu sözlükteki gerginlik beni yedi bitirdi.

özür dilerim. en ince kemikli, uzun, narin ayaklar senin.

19 kasım 2020 21:58

6. A3 teşekkür ederim değiştireceğim yardımcı oldunuz.

A2 Kaç senelik ayaklarımın taraklı olup olmadığını bilirim herhalde değil mi? Siz de biliyorsunuzdur eminim adınız gibi bir insanın bunu bilip bilmeyeceğini. Siz nasıl bir tarzda yazdıysanız aynı tarzda cevap verdim, benimki kızmaksa sizinki ne oluyor bilin bakalım. Taraklı ayağım olsa umrumda bile olmayacağından drama queen’e bağlamaya gerek yok özür dilerim en narin ayaklar sizin vb. küçük emrahlığı yaparak. çok üzüldüm inanın büyük laf soktunuz.

19 kasım 2020 22:14

7. sğdpflogkhzd ruh hastası mısınız hahaha gergin cevap vermeye gerek var mı sahiden ya lol, her sivri burunda olmaz ama evet normal bir ayakkabıya göre çok daha sıkacaktır. Sivri burun giye giye alışıyorsunuz zaten. Ayrıca taraklı bir ayağınız olduğunu bilmeyebilirsiniz gayet; bununla alakalı olabilir diyecektim ben de.

20 kasım 2020 02:35