kızlar inancım gereği alkol almıyorum ve almayacağım da hiçbir zaman ama bazen tatlarını merak ediyorum ?

şarap, rakı, viski, bira vs tam olarak tatları neye benziyor ? alkol içmek nasıl bir his boğazı yakiyor mu, aci mi eksi mi tam kestiremiyorum tabii mesela şarap sirkeye benziyordur diye dusunuyorum bilenler tarif edebilir mi

1. Tanenli şarap boğazı yakarak iniyor. Kekremsi bir tadı var ve ekşi tatli bir karışım. Kazanılmış ve öğrenilmiş bir zevki şarap içmek - yanii içer içmez ilk sefer şarabın tadına kimsenin aşık oldugunu görmedim. Bira soda ile malt içeceğinin karışımı diyebilirim tat olarak. Mideyi yakıyor ama keyifli. Acıdır biranın tadı daha çok. Viskinin ise kokusundan tadını kestirebilirsin, kokusu bile sarhos eder adami

18 ağustos 2020 23:10

2. Sarap sirkeye benziyor mu peki bana pembe icilen bir tane var ya rose mu ne adi o tatli serbet gibi geliyo dogru mu

3. Wowww haram

18 ağustos 2020 23:11

4. Hiç içmeyen birine ilk içtiğinde tatları çok kötü gelir diye düşünüyorum. Alışılıyor sonra

5. Açılmış şarabı 4-4 gün içmezsen tadı sirkeye benziyor doğru

18 ağustos 2020 23:11

6. Viskinin o kadar agir oldugunu bilmiyordum filmlerde cilginlar gibi icerler hafif cakirkeyf olurlae sadece

18 ağustos 2020 23:12

7. Viskiyi dikkat edersen bir parmak kadar koyarlar çok içilmez. Tadını da şu veya buz ile yumuşatmaya çalışırlar...

18 ağustos 2020 23:13

8. Aaa rose sarap beni cok sasirtti , evet viski de hep bi parmak konur hep tekrar iceceksen doldursaniza bardagi iki de bir almak zorunda kalmazsin barmenden diye geciyor icimden filmleri izlerken skfkskd

18 ağustos 2020 23:15

9. Viskiyle ilgili yorumlari okurken sarhos oldum kizlar hahaha tesekkurler cevaplar icin :)

18 ağustos 2020 23:18

10. Sarhoşluk keyifli aslında süsli. Kafanın böyle hafif gidik olması süper bi his. Tatlarının kötü olması kısmına gelince, içtikçe tadı güzel geliyor. Ya da başka yiyeceklerle süper uyum sağlıyorlar. Mesela patates cipsi yerken yanında birayı arıyorum ben şahsen.

18 ağustos 2020 23:21