kızlar sevgililik yolunda olduğunuz insana geçmişi ile ilgili ne kadar soru soruyorsunuz ?

hayatında kaç kişi olduğu?  cinsellik yaşayıp yaşamadığı? sevgilisi ile aynı evi paylaşımı? gibi aslında mevcut ilişkinizi etkileyebilecek soruları direkt soruyor musunuz yoksa zamanla mı cevapları topluyorsunuz.

1. Sormam bana da sorulmasını istemem. Bunlar benim ilişkimi etkilemez.

11 ocak 2023 18:40

2. Eskiden soruyordum ama yaş ilerledikçe artık içimden gelmiyor. Herkesin hayatından bi ton şey geçmiş oluyor artık, bilmek istemiyorum. Yaş 30 bu arada

11 ocak 2023 18:49

3. A2 ben de 30um. Benim de hayatımda ilişkilerim oldu ve yaşanmışlıklarım var elbette. Ama erkekler çok fazla şey yaşayıp biriktiriyor, dahası geçmişten de kopamıyorlar. İkili ilişkiler onları bizden daha Farklı etkiliyor. Bu yüzden bazı şeyleri bilmek yardım eder mi diye düşünüyorum.

11 ocak 2023 18:55

4. Bunlar gayet önemli şeyler ya

Geçmişteki seçimler gelecepe ayna tutuyor çünkü

11 ocak 2023 19:01

5. ilişkileri ne kadar süre sürmüş diye soruyorum. hep 2 3 aylık sürdüyse benle de uzun ilişki düşünmez diye aklıma geliyor. ona göre kendimi hazırlıyorum. neler yaşamış cinsellik vs sormam. yalnız flörtte cinsellik ön plandaysa fantezilerini öğrenebilirim. bazıları ağzıma işe falan diyor sonra.

11 ocak 2023 19:14

6. A5 sağdan soldan duysan da salak gibi hissetmez misin? Ben arkadaşından eski sevgilisi ile birlikte yaşadıklarını öğrendiğimde çok üzülmüştüm sanki bunu bana söylemeliydi ama sakladı gibi hissettim.

Öğrenmek için çabalamak çaresiz ama yine de temel bazı şeyler anlatılmalı sanki ya.

A6 ağzıma mı işe!? Ajkslslsl.

11 ocak 2023 19:22

7. Hastalık vs olup olmadığı önemli. Gerisini kurcalamayı sevmiyorum kendi mental sağlığım açısından. ha yetişkin insansa gayet normal yani sevgilisi veya evde yaşamaları bir yaştan sonra.

11 ocak 2023 20:59

8. Siz hayata böyle mizojinist bakmaya devam ederseniz daha çok üzülürsünüz. İlişkiler onları daha farklı etkiliyormuş da sanki aydan gelen uzaylılar... 30 yaşında nasıl hala erkeğin ağzına bakabiliyorsunuz hayret

11 ocak 2023 21:28

9. Flörtte asla ama ilişkide sorarım

Tüm ilişkilerim uzun ilişkiydi en kısası bir yıl sürdü.

Ben şimdiye kadarki tek partnerimle birlikte olurken korundum, tek eşliydim ve partnerimle birbirimizin ilkiydik yani bir hastalık taşıma ihtimalim çok çok düşük.

Ama flört ederken iy olan ilişkiye evrilirken geçmişinde 22 kadın olduğunu iddia eden adamı hayatımda tutamazdım, çünkü ya sallıyor ya hivmatik

11 ocak 2023 22:58

10. Ben hiç sormam kendim anlatmayı da sevmem. Sevdiğim veya hoşlandığım adamla oturup eskiden sevdiği kadınları anmak onlar hakkında konuşmak çok saçma geliyor bana. Bir de o anlatırken başka kadınla kafamda canlandırıyorum ister istemez ve hoşuma gitmiyor bu durum. Manyakça mı bilmiyorum ama bana manasız geliyor konuşmak. Zaten anlatmak istemediği kötü şeyleri zaten söylemez kimse. Özellikle tanışma aşamasında. İki kız arkadaşımı aldattım, diğerinin en yakın kankasıyla çıktım falan demez yani.

11 ocak 2023 23:05