kızlar sizce bu burunlar nasıl? doktor başarılı mı?

(link: https://www.instagram.com/dryusufozturkcu/ doktor yusuf öztürkçü ) kızlar bi bakıp yorumlar mısınız? revizyon olacak bu arada.

1. (link: https://www.instagram.com/p/Ce071-msrIY/?igshid=NDRkN2NkYzU= Bu insanlar delirmiş bu burna neren estetik yaptırılır ki kusursuz zaten )

17 eylül 2022 22:15

2. Süslü uzaktan tanıyorum bu attığın arkadaşı. Gerçekten çok güzel bir kadın. Sanırım nefes problemi de vardı. Genel olarak nasıl burunlar sence?

17 eylül 2022 22:18

3. Sanki olması gerekenden çok kalkık uçları ya. Burnun oturduğu fotoğrafları değil de ameliyattan hemen sonra benim gördüklerim. Oturduktan sonra nasıl olur bilemiyorum

17 eylül 2022 22:24

4. Oturmuş fotoğraflar var az da olsa süslü onlar daha iyi duruyor sanki. Ama benimki revizyon olacağı için endişeliyim biraz.

17 eylül 2022 22:28

5. herkese ayni burunu yapmis, yuzunuze yakisacagini dusunuyorsaniz yaptirin derim. Bir de ilk ameliyatinizda ne kadar kucultuldu? Bu cerrah sanki kavis vermek icin bayagi oyuyor, burun koprunuzun cokmeyeceginden emin olun.

17 eylül 2022 22:54

6. Herkese, yüzün diger hatlarıyla alakası olmadığından sırıtan aynı burnu yapmış.

18 eylül 2022 08:29

7. Peki sizin beğendiğiniz doktorlar kimler? Herkese aynı burun yapmayan bazı doktor örnekleri atabilir misiniz?

18 eylül 2022 10:23