kızlar yatakta iyi dediğiniz erkeklerin özellikleri neler?neyi iyi buluyorsunuz ?

1. ben oral seks seviyorum. saatlerce yalayacak mesela. kıl tüy çatlak vs takmayacak. öyle takıntıları olmayacak. rahat relax kafalı. sadece içeri girmeye odaklanmayacak. ön sevişme uzun sürmeli. kondom takmakta sıkıntı çıkarmayacak.

30 haziran 2023 14:13

2. Yukaridaki suslunun soylediklerine aynen katiliyorum. Ek olarak iletisime acik olmali. Oncesinde neyi severiz neyi sevmeyiz konusulmasi gerekiyor bence en ince detayina kadar olmasa da. O an sikinin keyfine gore hareket edip hic karsi taraf zevk aliyor mu almiyor mu takmayan ve yonlendirmeye de gelmeyen erkek sevmiyorum. Bir de ben spesifik olacak ama sert sevisen erkek seviyorum yani bunu yapmayan yatakta kotu mudur? Hayir ama dozu iyi ayarlanmis sertlik her zaman bir kat yukari cikarir kisiyi benim gozumde.

30 haziran 2023 14:50

3. Bence bunun ön koşulu sağlık ve hijyen.

Fiziksel ve mental olarak sağlıklıysa, ereksiyon sorunu yaşamıyorsa ideal süreyi tuttırabiliyor. Hijyen konusunda da şöyle bir özlemim oldu, kendisi temizliğine dikkat ediyorsa daha rahat oluyor. Nerde buna çok sa dikkat etmeyen tip varsa yok o pozisyon olmaz, yok oral yapmam kafasında oluyor. Kendi pis diye bizi de pis sanıyorlar.

30 haziran 2023 15:25

4. Diğer iki anonim genel olarak anlatmış zaten. Bir de çok porno izleyenlerde gördüğünü uygulayıp geçme eğilimi oluyor. Akışa bırakmıyorlar. Yok elini oraya koyma, yok şunu şöyle yap diye ittirip duruyorsa içim sıkılıyor. Akışa bırakması lazım yoksa ağzıyla kuş tutsa iyi demem.

30 haziran 2023 15:28

5. Peki sertlik seven arkadaşlar ayarınız nedir? Max ne kadar sertlikten bahsediyorsunuz?

30 haziran 2023 15:51

6. Kalın penis( çok can yakmayacak şekilde)+ çok iyi oral seks+ pozisyon bilgisi+ on sevişme meme ayak yalama+ eliyle klitorisle oynaması+ önce soft sonra hard seks+ partneriyle empati kurması ilişki sırasındaki iletişim ve uyum.

30 haziran 2023 16:00

7. nasıl hissettiğimi sorması, zevkimi önemsemesi en önemlisi. ısrarcı olmadan ve beni de önemseyerek genel olarak seksi yönlendirmesi

30 haziran 2023 16:29

8. Cevapları okuyunca eski sevgilimin nasıl bir ayı olduğunu bir kez daha anladım. Ben çabuk bosalmam, şöyle yaparım böyle ederim, çok zevk alırsın diyen herif iş icraata gelince öyle kötüydü ki. Ön sevisme 3 dk bile surmezdi azıcık öper sonra penetrasyona başlardı hemen. Te allam ya.

30 haziran 2023 17:54

9. Şöyle yaparım böyle yaparım diyen erkek net eziktir ve hayaller aleminde boş sıkıyordur.

Dozunda Sertlik bence sonrasında vücudumda morarma olmayacak düzeydir.

30 haziran 2023 18:58

10. sevgilimi özledim susun :(