kaşık pozisyonunda bir erkek kendini neden çeker ki?

süslüler corona korona öncesi erkek arkadaşımla beraber kalmıştık. o zamanlar yeniydi ilişkimiz. ben kaşık pozisyonunda yatmayı çok seviyorum ve hemen arkamı döndüm fakat o pek hevesli değildi galiba. ayrıca ben popomu ona yaslamaya çalıştıkça kendini geri çekti. sadece gövdelerimiz temas halinde belden aşağısı sıfır temas öyle saçma bir şekilde uzanmıştık :d niye kendini geri çekiyordu sizce? erekte olmaktan korkuyor desem niye korksun ki? ben istekliydim zaten :( cinsellik yaşamak istemiyor desem gayet kendi de gelip öpüp sarılıp sevişme başlattığı çok oluyordu. evet gece gece buna takıldım, bu çocuğun derdi neydi ki?

1. bacım rahat edemiyo olabilir mi acabası?

6 ocak 2021 02:41

2. Bu beni üzdü :(

6 ocak 2021 02:42

3. Ayrıca ilişkimiz yeniydi ama cinsellik vardı başından beri. Benimle sevişen adamın erekte olmaktan çekinmesi çok saçma geldi nedense

6 ocak 2021 02:44

4. Cok basit : sevmiyordur. Ben hic sevmem mesela. Hatta genel olarak uykuya dalarken cok donerim ve kendime mesafe kalsin isterim sonra da yuzustu kafami yastiga gomer uyurum. Filmlerden sagdan soldan gorup ogrendiginiz ve mutlaka yapilmasi gerektigini dusundugunuz seyler gercek hayatta oyle islemiyor iste. Bir uyuma sekli vardir o bozulsun istememistir.

6 ocak 2021 09:11

5. a2 +1 eski erkek arkadaşımın da böyle bir korkusu vardı, ereksiyonunu saklamaya uğraşıyordu. başka bir sebep de sevmeyisi... süslü ben de biriyle yatarken ömrümden ömür eksiliyor gerçekten nefret ediyorum temastan ve uykuya dalamıyorum. şahsi algılamayın bence. çok da aklınızı kurcalıyorsa sorun gitsin

6 ocak 2021 09:15

6. Kendiniz seviyorsunuz diye hemen arkanizi donup size uymasini beklerken, karsimdaki insan bu sekilde yatmaktan hoslaniyor mu diye dusunmemis olabilir misiniz?

6 ocak 2021 12:51