kaşe mont sıcak tutar mı? ? ?

ben çok üşüyen biriyim ve klasik montlar vardır ya popo altında biten içi pamuklu belden ipli olan onlardan kullanıyorum. farklı bir mont alayım diyorum ama sıcak da tutsun.uzun kaşe montlar çok güzel ama sıcak tutar mı? bu dediğim montlardan daha mı sıcak tutar yoksa daha az mı? şişme montlar iyi deniyor ama onlari yakıştıramıyorum kendime. kaşe mont almalı mıyım?genelde sadece belde kuşak oluyor ama düğmeli de olmasına dikkat etmeli mıyım yoksa düğmeye gerek yok mu?

1. Kaşe sıcak tutmuyor maalesef. Sıcak tutma açısından en kullanışlı olan şişme montlar.

11 eylül 2019 11:31

2. Asla tutmuyor. Seneler sonra kaşe monttan şişme monta geçiş yaptığımda “allahım, ben resmen giyinmiyormuşum.” dedim, o derece bir fark.

11 eylül 2019 11:32

3. Yaa cidden mi :(

(link: https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Parka/2757138/541303 Bu montlara göre de mi sıcak tutmuyor) yoksa şişme monta gore mi?

11 eylül 2019 11:35

4. Evet bu montlara göre de süslü. Şişme mont>parka>Kaşe bana göre. Gerçekten senelerce boşuna üşümüşüm o kadar diyeyim:d

11 eylül 2019 11:41

5. Süslü tutmuyor kesinlikle. Linkteki monttan vardı bende de bir zamanlar üşümüyordum asla. Geçen senelerde kaşe montlar çok hoşuma gidiyordu o yüzden almıştım ama çok üşüyordum.

11 eylül 2019 11:41

6. Çok teşekkür ederim süslüler.o zaman güzelim kaşelere elveda diyeyim :d

Şişme mont yolları göründü.

11 eylül 2019 11:47

7. Kaşeye neden mont deniyor onu da anlamıyorum. Bu kadar saçma kışlık bir kumaş daha olmaz yani. Bir tane almıştım arkadaşımın nikahına giderken giyeyim klasik olsun diye. Ondan sonra 4,5 kere anca giymişimdir. Dolapta bekliyor. Ve ayrıca hemen tüyleniyorlar sanki 5 yıl giymişsin gibi.

3 sene önce zaradan su geçirmez, içi kürklü mont almıştım. Hayatım boyunca kullandığım en iyi mont. Taş gibi ve sıcak tutuyor. Ben de çok üşüyen bir insanım.

Kaşe gibi klasik model arıyorsan içeriği yün olanlara bak. onlar da yine fena değil sıcaklık konusunda.

11 eylül 2019 11:51

8. Lcw’nin içi polar dışı şişme mont gibi olanlarından kullanıyorum. Gerçekten çok çok sıcak tutuyor.

11 eylül 2019 11:55

9. üşümek istemiyorsanız kaz tüyü derim.

11 eylül 2019 12:04

10. Kase kaban eger arabayla veya servisle yagmur camura cok bulasmadan ise/okula gidip geliyorsaniz evet goruntu olarak guzel ama isitmadigi gibi bir de yagmur veya kar yagdiginda les gibi islaniyor, agirlasiyor ve kurumak bilmiyor. Cogu da kapusonsuz oluyor. Tchibo’dan aliyorum ben kislik uzun montlarimi ve cok cok memnunum. Isindim resmen son 2-3 senedir.

11 eylül 2019 12:05