kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi?

iyi akşamlar süslüler, 500-600 tl civarında kablosuz kulak üstü kulaklık bakıyorum da kullanıp memnun kalanınız varsa önerilerinize açığım ben pek bişey bulamadım. anker soundcore life q10 buldum baya beğenilmişti öneriliyordu ama renklerini beğenmedim bişey bulamazsam onu alırım ama mecbur

1. Behringer hc2000bnc kullanıyorum ben çok memnunum

17 mart 2022 21:47

2. Sadece telefonla konuşurken ses güzel gitmiyor

17 mart 2022 21:48

3. ben birkaç aydır q10 kullanıyorum inanılmaz memnunum. bi kere şarjı asla bitmiyor ayda 1 falan takıyorum ki her gün saatlerce müzik dinliyorum. kulakta rahatsız olduğunu söyleyenler olmuş ama gözlük takmama rağmen beni o kadar rahatsız etmiyor

17 mart 2022 21:55

4. (yazar: mmedusa) teşekkür ederim süslü kullanıcı yorumları olarak en çok içime sinen gerçekten o kulaklık oldu dediğim gibi çok fazla memnuniyet yorumu gördüm. Ama biraz ağırmış baş ağrısı yapıyormuş sizde de oldu mu? müziği iletmesi ses olarak memnun musunuz? Bide hangi rengini kullanıyorsunuz ben olmadı mor alayım dedim ama çocuksu mu kaçar acaba hahsha

17 mart 2022 22:15

5. A1 süslü teşekkürler ❤️ internette şöyle bir yorum gördüm: "Sesleri çok gerçek olan, frekans tepkimeleri dümdüz olan bir kulaklık. Asıl kullanım alanı stüdyo olduğu için müzik dinlerken diğer kulaklıklardan aldığınız sesleri alamayabilirsiniz. Enstrüman çalanların ve kayıt alanların rahatlıkla alıp kullanabileceği, ayrıca müziği gerçek haliyle dinlemek isteyenlerin de alabileceği bir kulaklık." ben çok müzik dinlerim özellikle basları duymayı istiyorum kulaklıkta. Sizin müzik dinleme deneyiminiz nasıl acaba? Yorumda yazıldığı gibi dümdüz mü?

17 mart 2022 22:18

6. A3 süslüm baktım onlara q20 900 TL, q30 1200 TL valla keşke geçen sene alsaymışım ama şimdi daha da pahalılaşmadan almak istiyorum artık bişeyler

17 mart 2022 22:42

7. Aynen süslü stüdyo referans kulaklığı olarak da geçiyor, sesleri nasılsa öyle alıyorum. Bassı da yüksek veriyor aslında ama ekstra ekstra bass istiyorsanız başka modellere bakmanız daha iyi olur. Ben ses konusunda da bass konusunda da herhangi bi negatiflik sezmedim ki çok fazla müzik dinlerim

17 mart 2022 22:44

8. sesler çoook güzel izolasyon konusunda da harika. kızılay trafiğinde bile en ufak ses duymuyorum. baş ağrısı yapmıyor bende ki gerçekten 5-6 saat kulağımda durduğu oluyor. mikrofonundan da memnunum açıkçası net gidiyor karşıya. bendeki siyah-gri olan

18 mart 2022 00:39

9. Çok çok teşekkür ederim kızlar 🌼🌼