kahve falı bilen süslüler falda göz nasıl olur?

şu nokta nokta şeyler göz mü demek oluyor (link: https://www.hizliresim.com/6n1mzyo şuradakiler)

1. bunlar göz değil süslü göz olması için tek bir tane kabarık olması lazım. görmüşken söylemeden geçmeyeyim uzun boylu bir kadın var çok belirgin falda ve yılan var düşmanlar olabilir çevresinde.

18 temmuz 2022 14:33

2. Ayy evet süslüm uzun boylu kadın çok belirgin. Çok sağ ol.

18 temmuz 2022 14:35

3. Yok bunlar vesvese. Göz çok belirgin biraz çıkık görünür. Sikilacagin bir dönem geliyor ama çoğu kendi kuruntun olacak.

18 temmuz 2022 16:54

4. Fincanda kadın çok belirgin çıkmış fark ettiysen önünde arkasında yılanlar var ama kadının elinde de bir kuş var kısmetli güzel bir işin olacak ama sana etrafından çok fazla laf eden bu işi tersine çevirmeye çalışan olacak Bir haber de olabilir açıkçası bu yani daha doğrusu bir haberle birlikte olacak bir işinde olabilir etrafından gelecek sesleri çok fazla kulak verme bu aldığın haberin güzelliğini bereketli olmasını engellemeye çalışıyorlar gördüğüm kadarıyla bu insanlar yani bu yılanlar yakının senin bu arada yani güvendiğin dost bildiğin insanlar

18 temmuz 2022 16:56

5. Ayy çok teşekkürler süslüler. Gerçekten de çok güzel bir haber aldım geçenlerde, bütün hayatım boyunca hayal ettiğim bir şey. Boyum da uzun. Tabi bundan sonraki süreç için hem çok heyecanlı hem de gerginim. Bunlar yansımış demek ki

18 temmuz 2022 17:01