karatay diyeti öğünler arası kaç saat vereyim?

80 kiloyum. 70 e inmek istiyorum. kahvaltıyı 9 da yapıyorum. sizce öğünler arası 4 saat mi vereyim 5 saat mi? ve bu işlerden anlayan arkadaşlara sormak istiyorum kafamdaki şu düzen iyi mi sizce 9.00 kahvaltı 14.00 öğle yemeği 16.00 gibi kuru kayısı vb kuruyemiş ve türk kahvesi 19.00 akşam yemeği

1. Annem karatay diyetiyle 80 küsürlerden 73’e düştü. Öğlen yemeği yemedi ama o. İlk günler kendinizi test edin kaç gibi acıkıyorsunuz, acıkmadan yemeyin illa şu saatte yiyeceğim diye. Daha sonra saat belirleyin.

29 nisan 2019 13:53

2. Öğle yemeği ve ara öğün yaparsanız bu karatay diyeti olmaz süslücüm. felsefesinde bu ikisi yok karatay'ın

29 nisan 2019 14:01

3. süslüm istersen karatayın kitabını bir oku ama ben 4 yıl önce yapmıştım 10 kilo vermiştim hala karatay yapmasam da if olarak devam ediyorum. Neyse karatay ilk başlayanlar alıştırma sürecinde 3 öğün yapabilir diyor fakat geç uyanan geç kahvaltı yapan varsa 2 öğün olarak başlayabilirler. burada önemli olan leptin saati. 4 saat boyunca en son öğünde yediklerimiz yakılıyor daha sonra vücut yağ yakmaya geçiyor. o yüzden sen öğün aralarını minimum 4 saat olacak şekilde ayarlamalısın. Karatay 3 öğünden fazla bir öğünü önermiyor. öğün aralarında şekersiz olmak şekilde çay, kahve, maden suyu tüketebilirsin. Ayrıca süt haricinde yoğurt, ayran, kefir de tüketebiliyorsun leptini bozmadığı için. Benim sana önerim ise 9 da kahvaltı yapıyorsan 14 de öğle yemeği 19 da akşam yemeği olarak ayarlaman. şimdiden hayırlı olsun :)

29 nisan 2019 14:02

4. 1.anonim deneyeceğim :) 3.anonim çok teşekkür ederim arkadaşım :) lyannastark çok önermiyor ama yapabilirsiniz yazıyor araöğünü kitaplarında. ben çok tatlı hastası birisiyim, kuru kayısı bastırır belki diye düşünmüştüm.

29 nisan 2019 14:09

5. kuru meyve de olsa 3 ten sonra meyve yenilmesi de istenmiyor süslüm öğlen ya da sabah kahvaltıda yiyebilirsin. karatayda ne kadar az öğün o kadar iyi.

29 nisan 2019 14:35

6. Ben saat 10-11 gibi kahvaltı yapıyorum, acıkmıyorum bu saatlere kadar 6.30da uyanmama rağmen. Akşam 5-6 gibi de akşam yemeği yiyorum. Nadiren de olsa 2 gibi latte içtiğim oluyor, 2,5 öğün gibi oluyor yani o gün.

29 nisan 2019 14:42

7. Ben suan Karatay Diyeti yapiyorum. Bugün geç kalktım onun icin 1 gibi yedim yemek. Ama normalde sabah kalkınca 8:30 gibi yiyorum. Akşam da 17:30-18:00 arası. 18 den sonra ağzıma bir lokma bir şey koymuyorum. Sabah kahvaltısından sonra hiçbir şey yemiyorum. Nescafe kesin içiyorum( biraz sütlü çünkü sade içemiyorum acı geliyor) belki Türk kahvesi. Bir de gece yatmadan ortalama 21:30-22 arası bir büyük kupa yeşil çay. Bir sonraki gün canim şeker istemiyor, ki ben tatlı delisiyimdir, deneyip görebilirsiniz.

29 nisan 2019 15:26