kaynar suyla elimin üstünü yaktım acill?

hemen suya tuttum sonra buz koydum üzerine kısa bir süre sonra da kantaron yağı sürdüm ama nasıl canım acıyor anlatamam. ilaç falan ne sürsem? kabaracak gibi geliyor deli gibi kızardı

1. Uzun süre soğuk suda tut buz kullanma süslü. Silverdin direkt acısını alıyor hemen alıp kalın bir tabaka halinde sür ve sürekli yenile askında eczaneye ya da bir aile hekimine gitsen en azındna yardımcı olurlar

30 eylül 2019 12:58

2. teşekkürler süslüler evde silverdin yokmuş hemen bi eczaneye gidiyorum

30 eylül 2019 13:02

3. Evde varsa mutlaka bal sürün. Hem acıyı alıyor hem de kızarıklığı ve şişkinliği indiriyor. Mucize gibi

30 eylül 2019 13:04

4. Annemin karnına kaynar su dökülmüştü birkaç yıl önce doktor yanık bölgeyi sargı ile kapalı tutmuştu, benzer şekilde ben de elimi yaktığımda ilaçları sürdükten sonra sargıladı doktor, hiç iz kalmadı. Bir de bulabilirseniz balmumu ve yumurta akı ile yapılan bir karışım var çok işe yarıyor.

30 eylül 2019 13:09

5. iz kalmaması için fito krem

30 eylül 2019 13:18

6. Balmumu, yumurta akı ve tereyağ ile yapılan bir karışım var. Çok derin, ameliyatlık denen yanıkları bile iyileştiriyor, kesin iz kalacak denen yanıklar yesyeni oluyor.

Tarifi şu şekilde. Balmumuyla tereyağı ocakta birlikte eritiliyor yağ yanmadan ocaktan alınıyor. Eş zamanlı çırpılıp köpürtülen yumurtalar bu eriyik haldeki karışıma köpürdükçe üstünden köpük alınıp ekleniyor. Böyle garip katı gibi bir kıvamı oluyor onun. Ama yalnızca kızarma veya az bir kabarma şeklinde yanıklarda tavsiye etmem. Cildi yenilediği doğru fakat uzun süreli bir şey ve rezalet kokuyor. Pekala kantaron ve silverdin küçük yanıkları iyileştirebiliyor.

30 eylül 2019 13:36

7. (yazar: Anonim 9) süslü üstünden yaklaşık bir sene geçmiş jilet kesiklerinin izlerini de geçirir mi acaba bu tarif

30 eylül 2019 13:42

8. Bir yıllık izi geçirmez. Yeni iyileşmiş veya kapanmış ama hala renk değiştirme evresinde olan yaralarda gerçekten işe yarıyor

30 eylül 2019 13:43

9. (Yazar: anonim 11) teşekkürler süslü, üzerinden vakit geçmiş izlere bi çözümünüz varsa paylaşır mısınız peki

30 eylül 2019 13:45

10. Kesik gibi açık yaralara hiç önermiyorum bunu ben. Hani kapanmış yaraya belki deneyin. İşe yararsa bize de söyleyin ama biz yanık için iyi diye biliyoruz.

30 eylül 2019 14:37