kedimin tuvaleti kokuyor napabilirim annem sorun yaratmaya basladi tavsiye istiyorum :(?

merhabalar 5 aylik tekir kedim var 3 aydir bizimle. evimizde alafranga tuvaleti ona ayirdik kapali kedi tuvaleti aldim proline kum kullaniyorum.kedim suyu inanilmaz seviyor haliyle fazlaca işiyor.kakalarini günde 1 sefer izliyorum.ama ona ragmen koku koridora yayiliyor bu arada giriş çıkışı için kapiyi aralik tutuyoruz.kokuyu nasil onleyebilirim , evinde birden fazla kedi bakanlar napiyor her turlu onerilere acigim 1 kedinin tuvaletiyle bas edemedigim icin uzgunum :( ve tuvaleti temizlerken kokunun iyice arinmasi icin hangi temizleyicileri onerirsiniz tskler

1. Her gün kumu temizle ve üzerine birazcık yeni kum ekle. Ara ara da tamamen boşaltıp yıka. Koku falan olmuyor valla

30 ağustos 2019 00:33

2. Ay verecek cevabım yok sadece alafranga tuvaleti kediye ayırmanız komiğime gitti ajshajsja çok tatlısınız

30 ağustos 2019 00:38

3. Benim kızımın tuvaleti gercekten ağır kokuyor :/ tuvalete girdigi zaman ustune de koku siniyor hatta .. her gun ustune taze kum ekleyerek cok kum harcamis olmaz miyim..birde tuvaletin oldugu yer havalanmiyor dogru duzgun onun da etkisi var galiba

30 ağustos 2019 00:39

4. Suslu belki bu kadar agir kokmasi normal degildir ve saglik problemi vardir? Cunku benim de kedim var ve temizlendiginde hic koku olmuyor. Acaba bir veterinere mi goturseniz.

30 ağustos 2019 00:47

5. Belki de alafranga tuvalettir kokan? Kediye suç atmayın hemen

30 ağustos 2019 00:52

6. Yani kötü kokuyor derken bok kokuyor :D acikcasi ağır derken farkli bir kokudan bahsetmiyorum.golosi yavru kedi mamasi kullaniyorum.siz ne kullaniyorsunuz

30 ağustos 2019 00:52

7. Anonim 1 yanlis yazmisim alaturka tuvalet üstü kapalı yıllardır kullanılmıyor :(

30 ağustos 2019 00:54

8. koku kakadan oluşuyorsa mamasını değiştiriniz. sorun çişse yaz olduğundan daha çok su içiyorlar; havanın sıcaklığından dolayı da o koku bir süreliğine ev içinde normal. size şöyle belirteyim; balkonda kedi tuvaleti var. evimiz yaz da olsa müthiş rüzgar alıyor. fakat yine de o tuvalet temizlenirken nahoş kokuya bir sür maruz kalıyoruz. 2 kedinin çişi, kakası ve de kokuları; öyle diyim size. tuvaletlerinin temizliğini yaptıktan sonra ortamın iyi havalandığından emin olun. yani biraz cereyan yaptırmalısınız evinizi.

30 ağustos 2019 01:01

9. Genelde mamadan ya da kumdan kaynaklanıyor koku royal canin ve proplan bizde koku yapmamıştı. Mamayı değiştirdiğinizde koku devam ederse farklı bir kum alın kokusuz bentoit. Ayrıca kum kabını kalın çöp poşetiyle sarın üstüne 2 parmak boğumuna yakın kalınlıkta kum koyun 2 günde bir temizleyip haftada bir tamamen değiştirin koku falan kalmaz paraziti yoksa minnoşun

30 ağustos 2019 01:15

10. Kızım tam bir su kuşu sudan korkmuyor musluğun altında kendini yıkayan türden bir pisi.önceki hayatinda balik falandır.hep böyle çok çişli olacak yani eminim şöyleki tuvaletimiz hava sirkulasyonu cok kotu.o nedenle kokuyu ordan cikaramiyoruz odanin kokusunu en aza indirip tuvaletide haftada 1 falan camasir suyuyla yikayip kapiyi acip havalandirabilirim maksimum.sabah olsunda tuvalet temizleyeyim diye bekliyorum suan :D

30 ağustos 2019 01:39