kemoterapi gören arkadaşım için peruk

süslüler gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. eskiden çok yakın arkadaşım olan, şimdilerde pek görüşemediğimiz bir arkadaşımın kemoterapi aldığını öğrendim, saçları dökülecek diye kahroluyor ciddi anlamda en çok kafasını buna takmış. peruk almasını söyledim ama hepsi çok yapay diye istememiş. ben de inat ettim ona piyasadaki en en en doğal, gerçekten hiçbir farkı olmayacak bir peruk arıyorum. yurtdışından da olabilir vergisi neyse ödeyip getirteceğim. omuzlarının üzerinde, hafif dalgalalı, koyu kahve, olabilecek ennnn doğal peruğu nereden bulabilirim? peruklarıyla ünlü bir yerler biliyor musunuz hiç? biraz araştırdım sanırım kafa derisi görünümlüsü bile varmış. önerilerinizi bekliyorum herkese çok teşekkür ederim şimdiden.

1. taksimden sishaneye inerken, tarlabasi sirasi perukcularla doludur, en iyi peruklari bulabilirsiniz. ismet peruk en meshurlardan biri, internet sitesi de var. o soylediginiz tul peruk.

30 aralık 2016 13:15

2. arti rengi konusunda endiselenmeyin gercek saca yapilan tum islemler gercek sac peruga da yapilabiliyor :) gittiginizde peruklarin cogu duz gorunumlu olacak ama iste masa fon vs yapilabiliyor kendi saci nasilsa ya da nasil kullanmak isterse. iyi peruk epey pahali bir seydir bu arada..

30 aralık 2016 13:16 30 aralık 2016 13:17

3. ulaşmayı deneyin lüten