kendime genital bölge ağda yapacağım. kavanoz ağda mı daha kolay olur yoksa hazır bant mı ?

bir de şunu yaparsan canın az yanar, işin kolaylaşır dediğiniz önerileriniz var mı ? tüylerım jiletten sert ve sık

1. süslü granül ağdaya tövbe ettim. makasla kese kese gözümden yaş gelerek anca çıkarttım bandı :(

25 ocak 2019 15:28

2. Kendin alabildin mi daha önce süslü ? Ben bir kez denedim ağda yapıştı kaldı bi daha da denemedim. Ayy ne zor çıkardım onu ordan :(

25 ocak 2019 15:35

3. Süslü kesinlikle sesu ılık ağda. Kağıda yapışan kavanoz ağdası.

25 ocak 2019 15:41

4. çok sıcak uygulamayın kararma yapmasın, ilk deneyiminizse önce bacakta 1-2 pratik yapın

25 ocak 2019 15:47

5. Regl zamanın yakınsa ya da yeni bittiyse yapma. 10 gün kadar geçmesini bekle, acı eşiğin yüksek olur. Ben ortalarını değil ama kenarlarını ağda bandıyla alıyorum ama bandı çakmakla ısıtıyorum iyice eriyince daha iyi alıyo. Orta kısımlarını sadece bi kere emla sürerek alabildim, cesaret edemiyorum çok acıyo nalet.

25 ocak 2019 15:57

6. kavanoz, çünkü dar alanlara çubukla az az sürebilmek önemli. bir de ağda derinize yapışıp kalmasın, makasla kesmek zorunda kalmayın istiyorsanız, bolca bebek pudrası ya da ben talk kullanmam diyorsanız mısır nişastası (tamamen aynı işi görüyor) sürün ağda yapılacak tüm deriye. o zaman hem canınız yanmıyor, hem de ağda kesinlikle yapışıp kalmıyor. ikinci sefer aynı yere ağda sürmeden önce tekra pudra sürmeyi unutmayın. bu şekilde hiç morarmadan, kan oturmadan kolayca kendi ağdamı yapabiliyorum ben.

25 ocak 2019 16:09

7. Çamsakızı el ağdasını sıcak suda 1,5dakika bekletin. Ufak ufak bölgeye yapıştırıp çekin. Eğer elinizle çekmek zor geliyorsa üzerine ağda bezini bastırın öyle çekin daha kolay oluyor.

25 ocak 2019 19:48

8. Soruya kaynak yapıyorum ama sürekli ağda yapınca kıllarınız inceldi mi? Benimkilerin öyle arttılar ve kalınlaştılar ki dışarı ağdaya gitmeye,lazere gitmeye utanıyorum. Sanki yapana kişi görünce töbe bismillah diycek gibi dnsndkkdld

25 ocak 2019 19:59

9. Süslüm 3 gün önce uzun süredir jilet yaptığım genital kıllarımı ağdayla aldım. Cezvede sir ağda diye geçen ağdalar var onu eritip spatulayla sürerek yapttım. Benim dikkat ettiğim küçük küçük sürmek. Ve tek seferde çekmek. Böyle yapınca daha kolay oldu.

26 ocak 2019 00:57

10. kesinlikle el ağdası.

26 ocak 2019 15:17