kilo alınca meme büyür diyenlerin yalanını çürütmeye geldim. bu yüzden kilo alan var mı?

kilo alınca meme de buyur dediler. yağ dokusu sonuçta olur dediler, çok zayıfsın kilo al buyur dediler bana var dedilerrrrr ve 10 kilo aldım. sonucunda 75a ölçüsünde olan memelerimde gram büyüme olmadı. şu an 53 kiloyum. kilo yakıştı mı yakıştı ama sırf bu yüzden kilo almaya çalışıp güzelim fiziginizi heba etmeyin susluler. göbeğim cıktı hafif şimdi onu eritmeye çalışıyorum. memelerim buyuseydi göbeği sorun etmezdim ama dümdüz memem hâlâ. daha fazla kilo al, az kilo almışsın o yüzden buyumemis diyecek olanlara da koca bir yallah diyorum. kilo al memen büyür, ben kilo aldım büyüdü diyenler sizin zayıf fiziginizi kıskanan kilolu insanlardır. sakin aldanmayın kızlar.

1. Tamam knk

31 ağustos 2021 23:47

2. Ben 2 kg kadar aldim gobek de buyudu meme de. Meme daha az tabiki. Ama benjm de yuzum gram degismedi mesela. Veya kollarim, bacaklarim ayni. Vücut yapisiyla alakali olmali yani suslu.

31 ağustos 2021 23:51

3. Ben bir kac kilo aldim memelerim de buyudu. Hatta tam istedigim biyuta geldikleri icin kilo veresim pek yok ama göbekten rahatsizim o yuzden ikilemde kaldim :d

Tam olarak kac kilo aldim bilmiyorum tartim yok cunku ama eski kiyafetlerim hala oluyor ama olculerim 1-2cm artmis ordan anladim. En cok memem buyudu nasil olduysa :d

31 ağustos 2021 23:54

4. Ben şahsen sismanken bir 15 kilo daha aldım meme baya fark etti. Ama bu kiloda d cup meme mi, 50 kilo a cup meme mi dersen 65 kilo b cup meme derim(gizlinot: 😃)

31 ağustos 2021 23:55

5. Kilo verirsen memeden gider kilo alırsan memeye gitmez. Bende durum bu.

31 ağustos 2021 23:59

6. Bu yapıya göre degişiyor olabilir. Benimkiler zayifken de iyi durumdaydi. Yalniz kilo aldigimi ilk oradan anliyorum. Verince de biraz kuculuyor ayni oranda. Bende yuzde yuz dogru. Azicik kiloda bile fark ediyor.

1 eylül 2021 00:00

7. Ben direkt kalçadan almışım kiloyu keşke birazını da memeden alsaydım :( sanırım bu memeler doğal yolla büyütecek çare yok. Mecbur kabullencem 75a ile dewamke

1 eylül 2021 00:02

8. pandemiye girmeden önce 75b takıyordum şimdi yaklaşık bir 6 kg aldım ve sırt ölçüm genişlediği için 80b takıyorum. kiloyu isteyerek almadım ama şimdi de kilo verirsem memeden gidecek diye üzülüyorum dghdghghdghd

1 eylül 2021 00:10

9. Sırt ölçüsü büyüyor. Bizim ülkede de sırt ölçüsü meme bedeni sanıldığı için meme büyüdü oluyor.

1 eylül 2021 00:19

10. Kişiden kişiye değişir ss. Benim kilo alınca ciddi bir değişim oluyor memelerimde. Farklı ölçüde sütyen kullanıyorum kilo alınca.

1 eylül 2021 00:29