kilo alırsam göğüslerim büyür mü?

kızlar 169 boya 45-46 kiloyum malesef. o yüzden de göğüslerim cok kücük. 75a falan giyiyorum yani😥 her zaman ince bir yapıya sahip oldum, ama kardeşim benden 5 yaş küçük ve yaşına göre de kilolu. 155 boya 58 kilo falan resmen ve göğüsleri benim 3 katım falan. ben de kilo alsam göğüslerim büyür mü?

1. Bir kaç yıl öncesine kadar ben de senin gibiydim süslü hatta boy ve kilo birebir aynı :d ve 75 kullanıyordum senin gibi.Ama daha sonra üniversiteye başlayınca abur cubur vs kilo aldım ve şuan 85b kullanıyorum tam orta büyüklükte.Kısacası vücut yağlanınca göğüs bölgesi de yağlanıp büyüyorlar

17 ağustos 2019 17:10

2. elma tipi bir vücudun varsa yani üstten kilo almaya eğilimliysen büyüyebilir ama armutsan hiç boşuna uğraşma. vücut tipi diye bir şey var yani kilolu olan her kadının memeleri büyümüyor.

17 ağustos 2019 17:12

3. Aynen öyle ya 0 yağ vücudumda resmen aldlglfi acil kilo almam lazım cici bebeyi deniycem:(

17 ağustos 2019 17:12

4. Anonim 6 hayatımda hiç kilo almadığım için nereden kilo alıyorum inan bilmiyorum... deneyimleyip görücez

17 ağustos 2019 17:14

5. Süslü bence fast food'a ekmeğe aban :d

17 ağustos 2019 17:19

6. midem de çok büyük olmadığı için çok zorlayamıyorum kendimi süslü midem çok çok fazla bir şey almıyor mesela tıkanıyorum:(

17 ağustos 2019 17:20

7. bende senin gibiydim ünv1 de dahi karnım dümdüzdü 45 kiloydum, ünv bitti 55leri gördüm. yaşla da ilgili olabilir. okulun son senesi de 50olmuştum. yemek yemek ve yemek... çünkü ben lise ünv zamanı bir kek veya bir çubuk kraker ile tok durablen bir tiptim.

17 ağustos 2019 17:20

8. cici bebeyle falan uğraşıp karbonhidrat yüklemesi yapma vücuduna boşuna kilo alacağım diye sakın. yaşın kaç yazmamışsın ama bu çok bilinçsizce olur. önce bir doktora git kilo almak için seni diyetisyene yönlendirsin gerekli tahlillerin yapılsın hormonlarına baksınlar öyle kafana göre kilo alacağım diye sağlıksız şeyler sokma vücuduna aman diyeyim. bunları okuyan yaşı küçük kızlar da var yanlış şeyler yazıp kafalarını karıştırmayın lütfen öneri vereceğiz diye.

17 ağustos 2019 17:20

9. Süslüm yaşım 20. Doktora bir hafta önce gittim hiçbir sıkıntın yok kiloyla ilgili vs. Birkaç yıl sonra kilo veremiyorum diye geleceksin kafana takma senin gibi olmak isteyen çok insan var burada falan dedi...

17 ağustos 2019 17:21

10. Kiloyu popodan alıyor kardeşim de genelde süslüm