İşsizlik, hep heves ettiğim aktiviteleri bile parasızlık yüzünden ertelemem, sevdiğim birine açılmaktan korkmam.. yani bunların hepsi insanı depresifleştiren şeyler. Çok şükür aile yaşantım da bir problem yok sadece bir iki ufak sağlık problemim var
. Onun dışında kendimi çok yorgun ve yaşlı hissediyorum buna bir çare yok mu cidden..
Bende is bulamanaktan hayalinde ki isi yapmamaktan hayalindeki seylerin para yüzünden olmamasından bıktım cok mutsuzum. Artık istedigim işi geçtim nirmal satış görevlisi olmak için bile bulamıyorum..
İşsizlik yüzünden bunalimdayim. Gelecek kaygısı
Hayatımızın en güzel dönemlerini bunalım atlatmaya çalışarak geçiriyoruz. Okudum diplomam var ama iş bulamıyorum. Bulduklarımda tecrübe istiyor. Bu beni iş hayatından daha da soğutuyor. Aileme yük olmak istemiyorum. Yurtdışına tatile gitmek istiyorum. Dil öğrenmek istiyorum. Araba almak istiyorum. Farklı yerler keşfedip farklı insanlar tanımak istiyorum. Ama bilin bakalım ne eksik?
Rabbim tez zamanda çok mutlu olacağınız iş kapıları açsın inşallah. Ben de yeni atandım öğretmen olarak ama evime 7 saat uzaktayım çok özledim yeğenimi, sevgilimi ve ailemi. Çok bunalıyorum hal böyleyken de. Şu dünyada 3 gün yaşayacağız ve herhangi bir şekilde gün yüzü göremiyoruz. Çok acı!
Çok teşekkürler anonim 4. Hepimiz mutlu olmayi hak ediyoruz.. Herkese nasip olur mutluluk inşallah
bende işsizim mutsuzum
işsizim mezun olalı iki yıl oldu. arkadaşlarımın hepsi iş buldu ben biraz bile çalışamadım. çok mutsuzum