koç burcu erkeği kaçan kovalanır taktiği işe yaramadı , napmalıyım?

bir mesaj attım . girdi ,mesaja bakmadan çıktı. ben de mesajı sildim . o da ne oldu yazdı cevap vermedim . daha da mesaj yok?

1. geçmiş olsun kankiii koç erkeğine asssssla ama asla işlemez bu taktik

29 ekim 2021 19:20

2. Hang taktik işler?

29 ekim 2021 19:22

3. kendini seviyorsan koç erkeğine hiç bulaşma

29 ekim 2021 19:37

4. yıl olmus 2021 hala taktik kovaliyosunuz birakin bu isleri be insan gibi yazin cevap alamazsaniz thank you next yani erkek mi yok

29 ekim 2021 19:52

5. Sözlükte koç erkeği başlığına bakıp oha bu kadar da olmaz demiştim ama bir koc erkegi hayatımı mahvetti. Uzak dur bu parazitlerden. Asla kovalayacak bir burc degil zaten

29 ekim 2021 19:53

6. Süslü bu arada o mesajı silmek sence kaçmak mı ya? Çok ezikçe bir hareket. Cool olmak istiyorsan sal zaten. Böyle cok takımtılı duruyor

29 ekim 2021 19:54

7. Koç erkeğinin Allah belasını...Taktik şu.Koşarak uzaklaşıyorsun.Şişko,bencil,umursamaz herif(yazar burda tanıdığı koçtan bahsediyor)..

29 ekim 2021 20:48

8. süslü sizce taktikle olacak iş mi bu?

29 ekim 2021 22:05

9. A5 bir koç erkeği benimde hayatimi mahvetti.bence de uzak durmani tavsiye ediyorum ss. Allah bildigi gibi yapsin bunlari...

29 ekim 2021 22:58

10. Aslında hiç taktik yapamam ama çok genel "koç burcu kovalamayı sever". "Yüz vermeyince yapışır "çoğu yerde duydum -okudum bunları böyle bir şey yaptım. Sanırım elime yüzüme bulaştırdım. Olmadı napim

29 ekim 2021 23:22