kpss’de hiç matematik yapmadan okul öncesi öğretmeni olarak atanmak mümkün mü?

kpss de hiç mat yapmadan okul öncesi öğretmeni olarak atanmak mümkün mü? 2021 yılı için 7503 atama olacak, sizce önümüzdeki yıl için de böyle atama olur mu? ben daha yeni mezunum, önümüzdeki sene için düşünüyorum.

1. Süslü şimdi Gir bi hesaplama sitesine matematik yapmadan kaç puan yapabiliyosun hesapla sonra atama puanlarına bak oluyo mu olmuyo mu görürsün.

4 temmuz 2022 20:05

2. A1, süslüm hesapladım zaten oluyor görünüyor ama pek güvenemiyorum. Atanmış kişilerden yanıt gelirse daha iyi olur dedim o yüzden sordum. Yani hiç matematik işaretlemeyeceğim

4 temmuz 2022 20:15

3. Diğerlerini full yapmadığın müddetçe Atanamazsın bu sene çok kontenjan verildi ama başka bu kadar verilmez.

4 temmuz 2022 20:51

4. Matematiksiz olmaz bence. Bu sene bu kadar alınması gelecek sene verilebilecek kontenjanı azalttı bence. O yüzden seneye ne kadar yüksek yapsan o kadar iyi

4 temmuz 2022 21:06

5. Matematik yapmadan atanmayı düşünme bile bu mümkün değil. sapması en yüksek dersi eleyip öğretmen olabileceğini buna rağmen düşünen varsa gitsin antrenmanlarla matematik alıp bir an önce çalışmaya başlasın matematik her sıralama sınavında belirleyici derstir çünkü. Atanmak için olasılıklar üzerinden Kontenjan hesabı yapacağına ders çalış çok ciddiyim.

4 temmuz 2022 21:42

6. Sınav sonunda yazacağım bunun cevabını.

4 temmuz 2022 22:09

7. Yorumlar anlaşılan öabt nedir bilmiyor. Alan yapar kazanır bu kadar net derece yapan arkadaşlarım 3-5 matematik anca yaptı. Sınavdaki ağırlık %30 gy gk, %20 eğitim ve %50 alan şeklinde. Gyt de toplam 5 ders var ve onlardan biri sadece matematik. Bilmeyenlerin yorumunu boşver ve alana asıl.

4 temmuz 2022 22:17

8. Okul öncesi değil diğer branşlar için de mümkün alanı çok iyi yapman lazım. Sıfır matematik yapan arkadasim alanda 10 yanlış yaptı tarih coğrafya Türkçesi vat. İyiydi ve atandı 85 aldı.

4 temmuz 2022 22:21

9. Evet atanirsin ama alanı en az 60 yapman lazım. Alımlar bir kaç yıl daha yüksek olur diyor hocalar seneye seçim de var zaten. Sen bu sene görecek misin sınava yoksa 2023 e mi hazirlanacaksin?

4 temmuz 2022 22:49

10. Alanı 62+ yaparsan, tarihte sadece 2-3 fire verirsen olur. 200 kişinin atandığı branştan tüm arkadaşlarım benzer netlerle sıfır matematikle atandılar.

5 temmuz 2022 09:16