kpss'de mülakatsız girilen iibf bölümleri var mı a grubunda?

1. ne yazık ki süslüm. a grubu kadrolar hep mülakatlı. b grubu kadrolar ise açıktan alımda mülakatlı merkezi alımda mülakatsız.

19 temmuz 2021 22:14

2. emin değilim süslü ama sanmıyorum böyle bir kadro olduğunu. genelde süreç yazılı sınav, sınavı geçince de mülakat şeklinde ilerliyor

19 temmuz 2021 22:19

3. A grubunda yok. Zaten bunlar kariyer meslek olarak geçiyor . Kpss + kurum sınavı + mülakat ile alır . Nadiren kpss +sadece mualkat ile alır. Mülakatsiz alım olmuyor.

Referans olayı dönse bile referansiz da giriliyor. Yeter ki elinizde iyi puan olsun.

19 temmuz 2021 22:30

4. o noktaya henüz gelemedim ama djsks zor bence yine de imkansız diyemem a3. ben referansım yok atanamam zaten diye vazgeçmem bu yola girdiysem öyle söyliyim

19 temmuz 2021 22:31

5. Arkadaşım bir kuruma girmiş de. A grubu değildir belki ama merkezi atama ile alımların yapıldığını duymuştum. Mesela hukukta da hakimlik savcilikta mülakat var ama arkadaşım sadece kpss kurumuyla Ankara'da bir kurumda şu an avukat olarak çalışıyor. Sizde de vardır diye baktığımızda çok az olduğunh görmüştüm iki yıl önce. Belki de b grubundan giriyordur bizde merkezi atama ile girenler?

Kpss bana merkezi atama olmayan alanlarda boşa çaba gibi geliyor.

20 temmuz 2021 01:25