kulak üstü kulaklık için jbl mi urbanears mı?

iphone'umun kendi kulaklığını sonunda bozmayı başarmamla yeni kulaklık arayışına girdim. aynısına 230 tl vermeyi göze alamadığımdan ve uzun süredir de kulak üstü kulaklıklarda gözüm olduğundan biraz araştırayım dedim. bluetooth istiyordum aslında ama fiyatlar bayağı yüksekmiş :( şu anda urbanears plattan2 ile jbl t500 arasındayım. plattan2'nin kablosu çıkarılabiliyor, ki kulaklık kablolarından çok çekmiş biri olarak bozulursa kulaklığı çöpe atmak zorunda kalmamak çok iyi bir avantaj olur benim için. ama sırf bunun için almak mantıklı olur mu? tek atış şansım var, bu öğrenci kardeşiniz parasını çöpe atmasın nolur. sizce hangisi alınmalı, ya da aynı fiyat aralığında başka öneriniz var mı?

1. suslu garantiye yollarsaniz direk yenisiyle degisim yapiyorlar

1 aralık 2018 16:14

2. Xiaomi sports mini bluetooth kulaklık derim.

1 aralık 2018 16:18

3. Digerlerinin fiyatlarini bilmiyorum ama jbl bluetooth kullaniyorum ve cok memnunum. Uzak mesafeden(oda mutfak arasi) bile kesintistisiz ses aliyorum. Sarji da cok uzun süre gidiyor. Fiyat performans ürünü oldugunu dusunuyorum

1 aralık 2018 16:35

4. Teşekkür ederim plattan’a biraz daha bakayım renkleri bayağı cezbediyor beni :)

Xiaomi’nin kalitesinden eminim aslında bakmak hiç aklıma gelmemişti süslüm teşekkürler

Bluetooth jbl bütçemi aşıyor süslüm maalesef :(

1 aralık 2018 22:03