kulak tıkacı tavsiyesi       ?

işlek bir caddede oturuyorum ve araba seslerinin 7/24 evimin içinde olmasından sıkıldım. kullandığınız memnun kaldığınız kulak tıkacı varsa paylaşır mısınız süslüler?

1. süslü merhaba. ben yıllardır 3M'in turuncu köpük tıkaçlarını kullanıyorum neredeyse her gece. köpük olduğu için yatarken asla rahatsız etmiyor, plastik olanlar gece kulaktan düşüyor bir anda irkilerek uyanıyorsun bu kulak içinin şeklini aldığından çok kullanışlı. alışana kadar belki sorun olabilir, bende olmamıştı ama pek çok farklı tıkaç denedim en memnun olduğum bu oldu. ses çok yüksekse kesmeyebilir ama normal desibelde olan sesleri engelliyor. fiyatı da uygun en azından bir deneyebilirsiniz gibi geldi.

(link: https://www.hepsiburada.com/3m-kulak-tikaci-3m-20-cift-1100-p-HBV00000C7BSM?magaza=HIRDAVATA%C4%9EACI&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=EAIaIQobChMIzOf9iMvA4QIVkxsYCh1tuQ0wEAYYASABEgKmtvD_BwE şunlar bahsettiğim)

8 nisan 2019 16:23

2. Çok teşekkürler

8 nisan 2019 16:25

3. ne demek rica ederim. ufak bir kullanım yöntemi söyleyeyim aklınızda bulunsun. kulağa takmadan önce elinizle hamur inceltir gibi inceltmeniz gerekiyor, ki deliğe girebilsin. yerleştirdikten 1-2 saniye sonra şişip kulak kanalının şeklini alıyor. anlatabilmişimdir umarım

8 nisan 2019 16:29

4. (link: https://www.hepsiburada.com/3m-kulak-tikaci-ultrafit-uf-01-000-p-HBV0000018YM3?magaza=Girişimticaret Fabrikada bunu kullanıyoruz)

8 nisan 2019 17:13

5. Loradesu +1 , 7 senedir kullanıyorum, kbb doktorum da herhangi bir sorun yaratmadığını söyledi bilgin olsun süslücüm :)

8 nisan 2019 17:24

6. Ben balmumu kulak tikaci kullaniyorum suslum uyku sirasinda donerken falan hic sorun yaratmiyor.

8 nisan 2019 18:02

7. Ben loredesu adlı kullanıcının önerdiği kulak tıkacını çok sevmemiştim etkili de bulmamıstım. Çözümü havuz için olan tıklaçlarda buldum. Ama çam ağacı tipinde olanlar olmalı

8 nisan 2019 19:11

8. cevap veren süslülere teşekkürler, hepinizin önerilerini yazdım bakacağım