lazer epilasyona kaç yaşında gitmek uygundur?

süslüler ben 18 yaşındayım ve vücudumdaki, yüzümdeki kıllardan aşırı rahatsızım. çok psikolojim bozuluyor alsam bile pürüzsüz olmuyor hiçbir yerim 2 gün sonra yavaştan çıkmaya başlıyorlar ve batık oluşuyor. her yerim nokta nokta izlerle dolu. sizce lazer epilasyona şimdi gidersem ilerde kılların tekrar etmesi gibi bir durum olur mu?

1. kıllar tamamen gitmese de büyük ölçüde azalır ama en önemlisi batıklar gider.

9 haziran 2018 21:30

2. Acaba hormonların dengesizliğinden dolayı kıllar bittikten sonra yeniden çıkarlar mı yoksa 2 sene sonra falan mı gitsem?

9 haziran 2018 21:35

3. İğneli epilasyonun iz bırakması ihtimalinden korkuyorum

9 haziran 2018 21:37

4. Peki çok teşekkür ederim gingersaman :) nasıl etiketlendiğini bilmiyorum o yüzden böyle yazdım kusura bakmayın

9 haziran 2018 21:40

5. Eskişehir'de değilim Ankara'dayım.

9 haziran 2018 21:42

6. 19 yaşındayım bende vücuduma yaptırmak istiyordum -hirşutizmim var ama tüylerim ince- o yüzden doktor yaptırsam bile geçme ihtimalinin düşük olduğunu söyledi yaşım dolayısıyla :< yaş arttıkça lazerin etkisi daha iyi oluyor, seans sayısını da azaltıyor dedi. yani burada demek istediğim iyi bir yere gidin, paranızı ve vaktinizi çalan bir yere değil. ama genital düşünüyorsanız kesinlikle öneririm, büyük ihtimal bacaklarınızda da etkili olur^^

9 haziran 2018 22:05

7. 18 yaşımda başladım. 10 seans kadar gittim tüm vücut. Alt bacaklarım biraz azaldı. Genital üst tarafı biraz azaldı. Üst bacağım arttı kollarım arttı. Koltukaltım bitmiş gibiydi geri çıktı bir süre sonra. Şuan 21 yaşındayım ve hiç lazer yaptırmamış gibiyim. Size önerim çok rahatsız eden yerlerinize iyi bir yerde iğneliye gitmek olur. Yoksa tamamen para israfı. Doktora görünüp tahlillerimi de yaptırdım hiçbir sorunum yok. Doktor yaş itibariyle ergenlikten kaynaklı hormonlardan olduğunu söyledi ve yaptırmaya devam etsem de sonuç alamayacağımı söyledi.

9 haziran 2018 22:13

8. Yani erken yaşta gitmemem gerekiyor. Yine de doktora danışıp gidersem de öyle giderim. Teşekkürler herkese

9 haziran 2018 22:16

9. süslüm ben de o yaşlarda gitmiştim.bacak, genital bölge ve koltukaltına yaptırmıştım.bacaklardan çok memnunum ama diğer bölgeler sadece azaldı tamamen bitme diye bir şey yok.tüylerinden muzdarip biri olarak sana belden aşağısı için üst taraflar için iğneli epilasyon öneriyorum.

9 haziran 2018 22:21

10. Çok teşekkürler 13. anonim