lazer nerede yapılırsa yapılsın bi işe yaramıyor mu cidden?

dün bi tiktok izledim kız "lazer yaptıracaksanız evinize en yakın lazerciye gidin nasıl olsa hiçbir işe yaramadığı için en azından yol parasından tasarruf edersiniz" diyor. ben de iki sene önce gayet lüks sayılabilecek bi güzellik merkezinde buz lazer yaptırmıştım hiçbir işe yaramadı hatta tüyleri daha da arttırdı. dikkat ettiyseniz bi 10-15 sene önce lazer yaptıranların asla kılı tüyü çıkmıyor gariptir ki nedeni de eskiden gerçek orijinal başlık kullanıyorlarmış şimdi her yere sahteleri türedi gerçek yapan yer yok. sizce gerçekten de lazer işe yaramıyor mu artık yeni yaptırıp evet kurtuldum diyen var mı aranızda? burda da bi süslü buz lazerin sitesinde yazan bir yere gittim işe yaramadı demişti. aşırı kıllı biri olduğum için tekrar bakınmaya başladım ama yine param boşa gider mi diye çok araftayım

1. süslü ben 3. kere başladım. ilkinde alt bacak, kol, koltuk altı gittim. bu ilk gittiğim yerin tek sıkıntısı her yere düzenli atış yapmıyorlardı aralarda cok bosluk bırakarak atış yaptıkları için suan bacaklarımda düzenli atıs yapılmayan alanlarda kıllarım kaldı ama %80 kadar bitmiştir. kollarımdaki tüyler sadece inceldi, biten bir alan yok. koltukaltım hiç işe yaramadı gibi hissediyorum.

2. merkezde üst bacak, bikini gittim. seans sonrasında bikini bölgemde dökülme bile olmuyordu asla, 10 seans sonuda sanki hiç lazere gitmemişim gibi hayatıma devam ettim. bacaklarımda atış yaptıkları yerler döküldü ama bu oran %50. hatta uzmanı tersinde kalan bacağımın yan kısmında kıllar olduğu gibi duruyor.

suan 3. merkezimde ilk seansıma gittim 2 hafta önce. şimdiden bikini bölgem cok büyük oranda döküldü. bacaklarımda diğer işlemlerden kalan kıllar da dökülmeye basladı. bence paketler bitince ne kadar işe yarayacağını, her seans sonu dökülen kıllardan anlayabilirsin. makine işe yaramıyorsa zaten seans arası dökülme olmuyor, eğer kıllar seans sonrası düzenli biçimde dökülüyorsa seanslar bittikten sonra etkisinin gerçekten görülceğine inanıyorum

23 ağustos 2023 19:03

2. Valla doğru. Ufuk askeroğlu'nun kliniğinde gittim 2 defa paket aldım asla azalma olmadı. Üstüne biraz koyulaşma var ama bazı tüylerde. Yani 3. Paketi alacağım verdiğim paraya yazık. Bir de kullandıkları makine orijinal yani soprano kullanıyorlar. Soprano'nun sitesindeki bayilerinde yazıyor gerçekten ufuk Askeroğlu diye. Lazer epilasyon ağda gibi bişey çıktıkça gidip aldırıyorsun tamamen bitmesi söz konusu değil gerçekten.

23 ağustos 2023 19:33

3. Hakikaten eskiden seans başı deli paralar vererek ve acıya acıya alex yaptıranların çoğunluğunun bitti ya da bitmeye yakın bir duruma geldi. Şimdi dediğiniz gibi millet ağdaya gider gibi lazere gidiyor.

Ben de başlamak istiyordum; ama bu şekilde manasız geliyor. Keşke o zaman yaptırsaydım.

23 ağustos 2023 20:11

4. Buz lazer ise yaramiyoooorrr

23 ağustos 2023 20:12

5. Benimki buz lazer değildi

8 seans boyunca tüm bacak+ koltukaltı gittim,hiçbir işe yaramadı.

23 ağustos 2023 20:23

6. Ben buz lazer yaptirdim ve bacagim bitti gibi bi sey. Killi biriyim bu arada. Koluma da oncesinde alex yaptirmistim o da cook az var artik ve hormonlarim bozuk olmasina ragmen yani. Yuzume de alex yaptirdim, favori kismim yok artik(duzenli de gitmedim o kadar). Hep hastane ve doktor kliniklerinde aletlerinden emin oldugum yerlere gittim. Paket falan satan, yukari cikin fiyat alin diye yalvaran yerlere gitmedim ozellikle. Bunyeye gore degisiyordur ama ben seftali gibi bir insanim, tuyluyum(beyaz ten siyah kil) ona ragmen cok guzel gitti. Benim hedefim sifir kil olmadi hic bi zaman btw. Tuy gibi ince birkac kil oluyor ama yolunmus gibi gozukmek de tuhaf geldigi icin verim aldim.

23 ağustos 2023 20:54

7. Referans olarak yaziyorum, 10 yil once alt bacak/genital/koltukalti icin 8 seans alex yaptirmistim. Alt bacak bitti, koltukaltinda 3-5 kaldi, genitalde yarisi falan (alt bolgeler) dondu.

23 ağustos 2023 21:50

8. anonim 6 istanbul'da ise gittigin yer isim verebilir misin

23 ağustos 2023 23:41

9. ben koltukaltına 10 seans alexandrite + 5 adet soprano ice buz lazer, genitale 20 seans alexandrite, bacaklara da 5 seans soprano buz lazer yaptırdım. çok azaldılar, yaptırdığıma çok memnunum ve koltukaltlarım ve genitali artık almıyorum bile (seanslar bittikten sonra çıkmaya devam edenleri tıraş makinesiyle kısaltabileceğimiz söyleniyor biliyorsunuzdur) ama şöye bir şey var ki demin dediğim iki bölgede kalan kıllarım az ve ince olsa da istediğim pürüzsüzlük seviyesine ulaşamadığım için lazere devam etmek istiyorum ve bacaklarımdaki kıllar sadece beş seans buz lazerle bile çok azalsa da çıkmaya devam edenler uzadığı ve belli olduğu için şort giyeceksem ve çıkmışlarsa kesmem gerekiyor yine. ha eskisine göre yavaş çıkıyorlar, sık sık almam gerekmiyor orası ayrı. ve ağda gibi olduğu düşüncesine katılmıyorum; ben ortaokuldayken ve lisenin başlarında ağda kullanıyordum ve kıllar bir - iki haftaya ağdayla alınabilecek kadar uzuyordu, şimdi daha çıkıyorlar. kısacası bence işe yarıyor ve ağdadan çok daha iyi bitirmese bile en azından kılları azalttığı ve çıkma hızlarını yavaşlattığı için ama benim gibi kıl konusunda takıntılıysanız ve kılların bitmesini ya da tek tük çıkmasını istiyorsanız çok sayıda seansa gitmeniz gerekiyor ve süreç çok uzuyor. tabii süreç uzadıkça da daha çok para gidiyor.

24 ağustos 2023 01:35