lazere ne zaman gitsem batık kremi kullan diyorlarlar ben bu işi nasıl çözerim?

direkt batıklara %100 etki eden bi krem gerçekten var mı güzellik salonunun satış politikası mı? ben de isterim tabiki batıklarım gitsin de bu işi kese yaparak bitirmeye çalışmıyor muyduk. bi de süslüde bi başlıkta lazere başlayınca batıklarım azaldı vs demişlerdi bu ne demek oluyor şimdi

1. Bu arada 1 kere ağdaya gittiysem 10 kere traş yapmışımdır

7 mart 2022 20:42

2. Batık kremine gerek yok lazere gittikçe batıklar bitiyor. Batıktan bacağı görünmeyen biriydim. Duşta her hafta düzenli kese yapıp sonrasında güzelce nemlendirmek gerekiyor.

7 mart 2022 20:43

3. Kese, peeling hatta keseye peeling koyup. Bunu da seanstan en az 15 gün sonra.

7 mart 2022 20:50

4. Ben de öyle düşünmüştüm 3 seanstır batığın var krem kullan batığın var krem kullan dedikleri için devamlı bununla mücadele etmem gerekiyor. Nemlendiriciyi de besleyici bi krem kullanmamak gerekiyor ya yine kendi kliniklerinde sattıkları epilasyon sonrası nemlendiriciyi kullanmamı öneriyorlar.

Ben batıklarımı epilasyona başlayana kadar hiç umursamamıştım bu arada o yüzden bi anda kendimi savunmamı gerektirmelerinden hoşlanmadım. Sizin dediğiniz gibi kuru fırçalama + keselemeyle devam edeceğim

7 mart 2022 20:52

5. Ipl yaptırdım batıklar gitti o dönem direkt. 6 yıl geçti kıllar yavaştan geri döndü, alex e başladım şimdi memnunum ondan da

7 mart 2022 21:08

6. benim de batıklarım var, lazere gidiyorum. lazerden 3-4 gün sonra bol bol kese yapmaya başla diyorlar sadece. zaten lazerle beraber zamanla azalacak.

satış politikası yani süslü.

7 mart 2022 22:32

7. Benimki buz lazer soprano platinium kol hariç tüm vücut 2200 e anlaştık İstanbul b.düzünde bi yer

7 mart 2022 22:46

8. Yanlış hatırlamıyorsam 8 seans 6 taksitle 350 350 ödüyorum 100 lira da kapora vermiştim

Bacak kol altı genital

7 mart 2022 23:24