libidosu yüksek süslüler bu durumla nasıl baş ediyorsunuz?

günlük hayatımı engellemeye başladı artık bu durum, nasıl engelleyebilirim fazla istekli olma durumunu siz neler yapıyorsunuz?

1. a1 sorun o değil süslü gün içinde sürekli aklıma gelmesin istiyorum cinsellik konusu

9 mart 2022 18:57

2. Bunu bir donem olarak kabul edip cok uzerine dusmezsen bence daha kolay bas edilebilir bir hal aliyor. Partnerin varsa onunla paylas durumu yoksa firsat buldukca masturbasyon yapip kendini rahatlatabilirsin bedenini dinlemeni oneririm.

9 mart 2022 19:17

3. mastürbasyon yapmayı azaltmalısın kesinlikle. ve bu süreçte mutlaka kendine bir meşgale bulmalısın, şart. zihnini yoracak şeyler yap.

10 mart 2022 00:29

4. süslüm yüksek libido başa bela. benim bir senedir partnerim de yok o yüzden özellikle son zamanlarda baya zorlanıyorum. eğer dışarda tetiklenirsem erkek olmadığım için dua ediyorum yoksa siki sürekli havada olan bir abaza gözükürdüm:(( onun dışında aklımdan konuyu değiştirip dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum. evdeyken de mastürbasyon yapıyorum. geçen hafta çok azgındım mesela 4-5 gün art arda günde 2-3 kere yaptım. başka da çözümü yok bence

10 mart 2022 13:10

5. mastürbasyon yapmaya ne kadar alışırsanız aklınızda sürekli zaten yapıcam bitecek gidecek fikri oluyor ve kolayını bildiğiniz için isteği azaltmaya bir yararı olmuyor. Kendini sürekli tekrar ettiriyor. en azından bende öyle. baktım normal değil ne istek azalıyor ne mastürbasyon. o yüzden azaltmayı önermiştim zaten yapıyorsanız.

10 mart 2022 15:22