loreal casting creme gloss böğürtlen kızılı rengini başka hangi boyada bulabilirim ?

bu rengi çok seviyorum ama bu seri geçici olduğu için hemen akıyor. bu rengi başka hangi markada bulabilirim?

1. L'oreal in mor kızıl boyası var. Ben daha önce kullandım çok güzel. Tavsiye ederim.

2 şubat 2019 20:37

2. süslüm 4.26 yoğun mor kızıl mı dediğiniz (yazar: voodooforest)

2 şubat 2019 21:07

3. Evet o süslüm. Geç cevap verdiğim için üzgünüm yeni gördüm :(

3 şubat 2019 00:48

4. süslüm ilk boyandığında öyle belirgin bir renk olmuyor ve çabuk akıyor. oda ışığında kızılımsı bir kahverengi, günışığında mor yansımalı bir kızıl oluyor. ama cidden çok tatlı bir renk. morluk, kızılıık ve kahverengiler var içinde ama dediğim gibi öyle yoğun şak diye bir rengi yok bence deneyin gitsin ben de korka korka denedim beğendim gayet.

3 şubat 2019 02:35

5. süslü ben de sormak istiyorum özür dileyerek. saçım siyah tutuyor mu pekisizin saç renginiz ne gerçi bilmiyorum ama açıcı kullanmayacağım da ben. bir de dökülme falan yaptı mı acaba

3 şubat 2019 02:39

6. süslüm benim saçımın dipleri kumral-koyu kumraldı uçları oksidanla açılmıştı. ben de tuttu ama siyah saça ne olur bilemem, belki bir kaç kez boyayınca renk oturur pek bir fikrim yok ama. herhangi bir yıpranma, dökülme gözlemlemedim aksine boyadığım ilk günler çok parlak ve güzeldi saçım

3 şubat 2019 04:49