loreal excellence saç boyasının içinden çıkan saç bakım kremi?

koku olarak da etki olarak da bayıldım bu kreme, acaba bu ürün olarak ayrıca satılıyor mudur, profesyonel seride vs bilginiz var mı süslüler?

1. Ay soruyu takipteyim asla boyaların içindeki kremleri net olarak bulamıyorum. Genelde maskelerin bunlar olduğunu söylüyorlar. Lorealin maskelerine bak istersen ss ama hangisidir bilemem.

22 ağustos 2023 11:47

2. Süslücüm ben de arayıştayım bu aralar elseve'in duşta bakım maskelerini kullanıyorum saç kremi olarak. Birebir olmasa da beni tatmin etti bir miktar istersen bak onlara

22 ağustos 2023 17:54

3. söyle ki bu kremlerin icinde cok yüksek miktarda silikon var. normal bir krem yüzde 2 civarindayken bu kremler 10 civarinda. bu da saclardaki elektrigi almasina, kolay taranmasina ve bir anda mucizevi bir sekilde saci yumusatmasina yariyor. iceriklerine bakarsaniz su ve silikon ilk iki sirada, onun disinda ne nem veren bir madde, ne protein ne de uzun vadede saciniza iyi gelecek bir icerik var. amaclari tamamen boya sonrasi sacin aldigi zarari minimuma indirmis göstermek. uzun süre kullanirsaniz zaten bu etkisini de kaybettigini ve saclarinizin matlasip sönecegini görürsünüz. böyle mucizevi bir ürün var, markalar bunu niye satmiyor diye minik bir beyin firtsinasi yapinca cevap kendini veriyor aslinda. ek olarak boyanin kendisi de saci epey yumusatiyor, normal bir dönemde icinden cikan kremi kullansaniz etkisini o kadar yogun almazsiniz. market kremlerinden yine silikonu bol bir ürün alsaniz istediginiz etkiyi bir tik yakalarsiniz, elidor elseve vs cogunlukla böyle

23 ağustos 2023 12:49

4. süslüm dediğiniz doğru, ben aslında kokusuna çok tav oldum. silikon konusunun farkındayım aslında uzun vadede daha kötüleştirecek bir şey

25 ağustos 2023 11:23