lost dizisini beğeniyor musunuz?

lost yayınlanırken ben çocuktum ama annem izliyordu hatırlıyorum epey beğenirdi. netflix'e gelince ben de izliyim dedim ama bu konuda heyecanlı başka diziler izlemiştim. manifest, the i-land falan. bana epey ağır işleyen oyunculuğun vasat olduğu bi dizi gibi geldi. vakti zamanında nasıl bu kadar ünlenmiş ve ödül almış şaşırdım. eski dizileri severim bu arada. friends, the one tree hill, ghost whisperer, pretty little liars falan sonradan izleyip de sevdiklerim arasında.

1. şaka mısın ya ilk 2 sezonu başyapıt. keşke hafızam silinse de bir daha izlesem. sonrası tırt.

24 ağustos 2024 19:12

2. bence mutis bir diziydi. çok farklı bir atmosferi var farklı bir konu aşırı sürükleyici. keşke çok popüler olduğu zamanlarda izleme şansım olsaydı ama bebektim daha o zamanlar :l

24 ağustos 2024 19:14

3. lisede izlerdim :'(

24 ağustos 2024 19:40

4. i land bok gibi diziydi süslü nasıl karşılaştırabilirsin bu ikisini. Zaten aşırı kötü bir lost çakması. Belli ki sen kaliteli diziden anlamıyorsun beğenmemen normal sorry swh

24 ağustos 2024 19:46

5. pll yi nasıl sonradan sevdiniz ya geçen videosunu gördüm bunu nasıl izlemişiz dedim

24 ağustos 2024 19:50

6. Ahah bizi trolluyorsun bence. Lost icin kursun atarim.

24 ağustos 2024 19:54

7. Lost'u hiç izlemedim. O zamanlar popüler şeylere gıcık olan biriydim. Fakat aynı dönemde yayınlanan mad men bir efsane bence.

24 ağustos 2024 20:17

8. Ben de yeniden izlemeye başlayanlardanım ve o kadar derin ve etkili bir dizi ki mısıl mısıl uyuyan bana huzursuz bir uyku armagan etti sagolsun, gece izleyip yatarsam mutlaka kabuslar görüyorum.

24 ağustos 2024 20:19

9. z kuşağının dikkat süresi kısaldığı için diziler kısaldı 7 bölüme düştü. vasat dediğin dizi 20 bölümlük sezonları olan bir diziydi ağır işlemesinden kast ettiğin bu olabilir mi. bu sayede oyuncularla bağ kuruyorsun ve karakterler derinleşiyor. işte bu yüzden bu kadar ünlendi

24 ağustos 2024 20:35

10. ben sevmiom ya. çok sonra izledim zaten...

24 ağustos 2024 22:11