madame coco cok pahali degil mi?

ya da fiyatları bitek bana mı yuksek geliyo , küçük bi saklama kabı 200 liraydı,french press 750 lira. anca hediyelik biseyler alırım ordan.

1. Bornozlarıda çok pahalı. 1800 TL banada çok pahalı geliyor.

2 kasım 2023 17:39

2. Bir de gerçekten kalite olarak karşılığı yok. Hadi ev ürünlerini geçtim, onları da kaliteli bulup para vermek isteyen var diyelim ama taşınma esnasında birkaç dandik hurç alayım gerekirse atarım dedim, o kâğıt gibi hurçların fiyatlarını gördüğümde gözlerime inanamadım. Pes diyorum...

2 kasım 2023 17:43

3. O kalite (?) için aşırı pahalı

2 kasım 2023 17:45

4. BU MADAME COCONUN POLITIKASI BENCE. BUNLARDA O YÜZDEN %50+%50 GIBI "BÜYÜK" KAMPANYALAR DA ÇOK OLUYOR. NORMAL ETIKET FIYATIYLA 1 BARDAK BILE ALINMAZ TABII AMA INDIRIMLE NORMAL OLUYOR PIYASAYA GÖRE

2 kasım 2023 17:57

5. madame coco inanılmaz üç kağıtçı ya... bunların ortaya çıktığı zamanları da hatırlıyorum, gene böyle yüzde elli + yüzde yirmi indirim reklamıyla mantar gibi türediler her yerde. ürünlerini ekle favorilere, düşüşü bekle süslü. aşırı düşüyor fiyatlar. 400 küsürken eklediğim sepeti 126 liraya mı ne aldım. kocaman bi şey. ve sadece trendyoldan değil hepsiburadadan ve kendi sitesinden de bak. ben kendi sitesinden aldım. saklama kabı da acaba ahşap kapaklıları mı diyosun? 150 liraya aldım onları galiba.

2 kasım 2023 17:58

6. Susluler bugün magazadaydım ve gözümle gördüm. French press 750 idi . Kap ahşap kapaklı değil bildiğin plastik kapakli pazar malı gibi biseydi . Bu bide english home , belirli bir zumreyi hedef almaya çalışıyorlar ama her avmde mağazaları var . Nisantasi bebekte açsınlar mağazayı en iyisi bizimde moralimiz bozulmasın fiyatları görünce kskskksk

2 kasım 2023 18:08

7. İthal değil diye duymuştum ama ithal mallardan daha pahalı

2 kasım 2023 18:09

8. Coco için denizli markasi diyorlardi ama bilmiyorum. Fiyatlara bakip sok olduğum magazalardan biri ama sürekli indirim oluyor indirim olunca daha cok satiliyor bence.

2 kasım 2023 18:17

9. Kasada iniyor süslü.

3 kasım 2023 04:17

10. İkisi de Türk ve yandaş. english home, a101, eve aynı grubun. Hedef kitlesi aslında orta segment muhafazakar çeyizci sunumcu kitle. Nişantaşı bebek ile ilgisi yok. Ayrıca aynı ürünleri ufak tefek dükkanlarda çok daha ucuza yakalamak mümkün, iyi gezmek lazım.

3 kasım 2023 09:20