manc çantalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

kızlar bir sorum var. manc çantaları bilirsiniz ben daha önce resmen nefret ederdim bu markanın çantalarından. hatta bir arkadaşım vardı eşofman giyse bile bu çantalardan takardı. o soğuttu belki de bilmiyorum. biz de bu konuyu başka bir arkadaşımla konuşurken ben haliyle google'da arattım hep bu markayı. brain marketing stratejileri sağolsun sürekli bu markanın reklamlarını görüyorum ve beynime mi işlendi ne olduysa artık beğenmeye başladım.. (link: https://tr.mancofficial.com/products/lilith-latte?variant=42359444144361 latte). (link: https://tr.mancofficial.com/collections/handbags/products/lilith-white-croc?variant=41475409772777 white) bu ikisi gözüme hoş gözükmeye başladı ama bir yandan da değmez hayır beğenmiyorsun bu yalnızca bir süreç diye vazgeçirmeye çalışıyorum kendimi. sizde güzel mi bunlar? kullananınız var mı? bu fiyata değer mi? yani üzerine koyup beymenden daha iyi bir markadan da alabilirim sanki :(

1. sizce* olacak süslüler

4 ocak 2023 23:40

2. Ben beğenmedim süslü ya itiraf edim markayı da ilk kez gördüm belki çok popülerdir bilmiyorum sadece tasarım ve ebat olarak yorum yaptım bir olmamışlık var gibi durdu bana.

4 ocak 2023 23:43

3. beğenmiyorum. sahibi türkmüş bu arada görünce baya şaşırmıştım.

5 ocak 2023 00:01

4. Ben çok beğeniyorum, kötü yorumları da anlayamıyorum açıkçası. yabancı bir marka olsaydı kesin daha çok beğenilirdi, algıya yoruyorum biraz da. Ben de siyahını almayı düşünüyorum bu modelin. Beymen'e de bakmıştım ama buna yakın fiyatlarda farklı bir model  bulamadım hepsi çok sıradan gelmişti bana.

5 ocak 2023 00:09

5. Kotu degil ancak tam anlamiyla herkeste oldugu icin ben almazdim. Ayrica bu tarz bir anda moda olan cantalari 2-3 sene sonra modasi gecince kullanmak zevkli olmuyor.

5 ocak 2023 04:36

6. Bana hitap etmiyor yaşıma uygun değilmiş gibi hissediyorum ve bu çantaların tasarımı 50li yaşlarda bakımlı ofis çalışanı hoş minyon kadın çantası hissi veriyor nedense ama kötü de değil latte olan daha güzelmiş digeri de aşko kombin ya da kotla şık kombin yapıldığında iyi durabilir

5 ocak 2023 05:53

7. Ay tekrar baktım da kesinlikle beyaz olan daha iyi metaryel olarak bunlardan birini alacaksaniz beyaz daha kaliteli ve fresh duruyor latte olani görsem dokusunda dolayı ucuz ama kaliteli taklit zannederdim

5 ocak 2023 05:56

8. Bence kullanılmaz değil ama 4k verilecek bi çanta değil.

5 ocak 2023 08:36

9. bende latte olanı var. çok memnunum. her şeye uyuyor ve kullanışlı baya

5 ocak 2023 09:31

10. yorumlarına bakmamıştım bir bakayım doğru söylüyorsun a8 süslü, direkt dış görünüşe odaklanmıştım hiç aklıma gelmedi. diğer süslülere de teşekkür ederim gerçekte görmeden karar veremeyeceğim sanırım ama bir tık uzaklaştım gibi :(

5 ocak 2023 10:33