meghan ve harrynin çocuklarının turuncu saçlı olması?

kızlar zenginlerin çocuklarının esmer olmaması nasıl oluyor da her seferinde gerçek oluyor? baskın gen değil mi bu sonuçta

1. (link: https://www.google.com/amp/s/tr.sputniknews.com/amp/20211224/prens-harry-ve-meghan-cifti-ilk-kez-kizlari-lilibet-diananin-fotografini-paylasti-1052074499.html )

25 aralık 2021 16:28

2. Süslü ben de şaşırdım. Çocukların beyaz tenli olmasını normal buldum çünkü Harry'nin soyunda melezlik yok haliyle baskın bir geni var diye düşünüyorum. Meghan'da melez zaten. Ama çocukların ikisininkinden turuncu olmasına ben de şaşırdım çünkü o kadar baskın değil ailesinde. Bi Harry'de var ve mesela yeğenlerinin birinde bile görülmedi. Harry'den iki çocuğuna da bu kadar baskın geçmesi gerçekten muazzam. Bazı söylentilere göre de tüp bebek yapmışlar onda seçebiliyormuşsun ama ben ihtimal vermiyorum. Gerçekten çok güzel çocukları oldu ya

25 aralık 2021 16:46

3. Süslü bana artık bunlar gerçekten tüp bebek yaptırıp genetiğini kendileri seçiyor gibi geliyor. Dünyanın yüzde ikisi kızılmış sadece. Bu kadar da denk gelmez artık.

25 aralık 2021 16:49

4. genetik bu kadar basit değil

25 aralık 2021 16:55

5. Tamamen ihtimaller olabilir, gen karmaşık vs ama yakın geçmişinde ailesindeki tek kızıl olan Harry'nin melez eşiyle iki tane kıpkızıl çocuğu olmasını biri açıklasın. Yani ilk çocuk tamam belki ama ikincisinin de öyle olması cidden şaşırtıcı. Beyaz teni sormuyorum asla ama kızıl saçın bu kadar iki çocukta da baskın oluşunu merak ediyorum. Oğlan hele babasını geçecek gibi o derece

25 aralık 2021 16:58

6. Süslü aynen öyle. İki taraf da esmerse tamam esmer olabiliyor ama bir taraf sarışınsa veya ikisi de kumralsa çocuk kesin sarışın oluyor. Bu kadar da denk gelme olmaz

25 aralık 2021 16:59

7. O cocuklar buyuduklerinde kizil sacli olmayacaklar muhtemelen. Bebeklik ve cocukluk doneminde herkesin sac rengi daha acik olur buyudukce koyulasir.

Muhtemelen kizil alttonlu bi kahveye evrilecek saclari. Ikisi de daha cok kucuk saclarinin acik renkli olmasi normal

25 aralık 2021 17:07

8. Buram buram esmer kompleksi kokuyor soru

25 aralık 2021 17:09

9. Ben esmer değilim ki sadece dikkatimi çekiyor bu durum

25 aralık 2021 17:10

10. Esmerler gayet bebekken de esmer oluyor sonradan koyulaşma gibi bir şey ben görmedim. Bu çocuklar belli ki beyaz tenli ve ginger. Büyüdüklerine de annesi gibi olmayacaklarına eminim.

25 aralık 2021 17:11