merhaba kızlar göğüs bedenim 80 c-d arası çok da zayıf değilim ama sırtı açık bir abiye almayı düşünüyorum ?

cevaba linkini koyucam elbisenin bu tip şeyleri giyerken hangi sütyeni kullanıyorsunuz ama küçük memelere uygun sütyenler tutmayabiliyor iyi tutan rahat bi öneriniz var mi

1. (link: https://www.bsl.com.tr/tr/haki-sirt-dekolteli-mini-elbise_15336-319 Elbise bu)

7 ağustos 2021 16:10

2. Süslü çok enteresan bir elbise stili, sırf sutyen muhabbeti yüzünden tercih etmem acikcasi.

Ya meme ucu için silikon alıp sutyensiz giyeceksiniz ya da(link: https://www.wish.com/c/5ea407af6c24e54bdeabff64?hide_login_modal=true&from_ad=goog_shopping&_display_country_code=TR&_force_currency_code=TRY&pid=googleadwords_int&c=%7BcampaignId%7D&ad_cid=5ea407af6c24e54bdeabff64&ad_cc=TR&ad_lang=TR&ad_curr=TRY&ad_price=15.00 ) ya da bu tip bir şey alacaksınız kullanışlı mi bilmiyorum ilk defa görüyorum :)

7 ağustos 2021 16:19

3. Kim kardashian hackleri tarzı bi video izlemiştim gri koli bandıyla elbiseden görünmeyecek ve memeyi toplayacak şekilde bantlıyorlardı dksks ama çıkarırken acır gibi bilmiyorum

7 ağustos 2021 16:33

4. Evet ama işte bula bula bu elbiseyi buldum ve aşık oldum mdkdc balık etli olduğum için bi de çok seksi durur gibi geldi ta ki sütyen muhabbetine kadar a1süslümün dediği şeyi trendyoldan buldum onu düşünebilirim aslında bantlamak da görüntü olarak geceyi kurtarabilir ama çıkarma kısmından korktum açıkçası morarır falan

7 ağustos 2021 16:36