merhaba süslüler ilk defa araba alacağım. bütçem de biraz kısıtlı, 2007 model manuel suzuki swift için ne dersiniz?

aranızda kullanan var mı, önerir misiniz?

1. Kesinlikle manuel önermem +1 eski model manuel bir de satışı zor olur. Kesinlikle otomatik al ne alacaksan. Bence Toyota yaris Ford focus veya fiesta Honda jazz veya Nissan micra olabilir. Özellikle Toyota Honda sorunsuzluğu ile bilinir. Japon arabası. Eski model aldığın için wv falan alman grubu önermem. Yaris veya jazz veya micra parkı kolay güzel araba özellikle jazz piyasası çok hızlı hemen satarsın ve temiz araba bul. Bu arada otomatiği de olsa swift almazdım sanırım.

19 şubat 2024 13:25

2. ben de kesinlikle manuel önermem otomatik aşırı rahatlık ve hiç gerek yok stres sıkıntıya.

onun düüşünce bu aracı bilmiyorum ama motor gücüne bakarak almanı tavsiye ederim. çünkü yakıt gerçekten pahalı ve bari en azından az yakan bir şey olsun. depo jetta da 2400tl ye doluyor çok ki çook yani.

19 şubat 2024 13:29

3. süslü 5 şubatta ford fiesta otomatik 2011 aldım 500 bin tlye. hostesten aldım çok temiz gerçekten. manuel önermediğimi söylemeye geldim. bütçen nedir

19 şubat 2024 13:32

4. Herkes Manuel'e takmış kafayı da bu ülkede öyle çat diye arabasını değiştiremiyor herkes otomatik araba oluncaya kadar baya seneler geçer şu ekonomide en az bi üç dört yıl binmez misiniz? İlk araba için uygun alınabilir giderek model yükseltirsiniz ayrıca sürüşte de aşırı bir zorluk yok ne aptallar kullanıyor diye düşününce sürebilirsiniz. Suzuki bu ülkede piyasası olan bir araba markası değil satarken manuel olduğu için değil ama bu markanın piyasasızlığı yüzünden satamazsınız. Bence Hyundai getz alın bunu alacağınıza üç günde satarsınız hatasız boyasız bir şey bulabilirseniz. Süslü 2007 model örnek vermiş yukarıda fordlar focuslar fiestalar hava da uçuşmuş. Arabayı şehir içi kullanacaksanız 1.2 1.3 motorlar da okey ama bir tık fazla yakar şehirler arası kullanacaksanız max 110 falan basarsınız bu arada araba benzin mi dizel mi buna göre de değişir herşey. Yüksek km dizel arabadan uzak durun direkt sanayiyi boylarsınız masraf dizel arabada daha çok çıkıyor ve pahalıya halloluyor. Düşük km dizel iyidir az yakar çok kaçar ama düşük olacak 100 bin altı. 2007 modelde bunu bulmak zor bu sebeple benzinli bakın tüplü de olur

19 şubat 2024 13:53

5. ss manuel mi kaldı diyenlere hiç bakma ben de senin gibi manuel düşünyorum bütçem ona yetiyor. otamatik alıp daha eski araba almaktansa kullanabiliyorsan aynı bütçeye daha yüksek model manuel alınır. ayrıca bana şunu söylediler araba eski olacağı için, otomatik bozulursa çok masraf çıkar manuel daha masrafsızdır. boşver sen manuel mi kaldı diyenlere tabii ki biraz daha uğraştırıcı ama kullanabiliyorum yani size ne? süslünün dediği gibi dizel biraz daha sıkıntılı sanırım. aklında olsun alırken. bir dahaki araban çok daha güzeli olur inşallah güle güle kullan en kısa sürede bana da nasip olur inşallah

19 şubat 2024 14:59

6. Ss corsa al swifti ele. Bence getz de ağır piyasası olan bir araba ve yeni modeli üretilmiyor bu tarz arabalardan da uzak dur. Ben 2007 corsa almıştım gayet iyiydi. Alman arabası piyasası hep vardır

20 şubat 2024 11:55