mor şampuan saçı yıpratır mı???

süslüler saçımda yazdan kalan ombrem var. o küllü renk çoktan gitti iyice yumurta sarısına döndü. ama saçım çok yıpranmış durumda. koparak dökülme yaşadım hala da yaşıyorum. bu yüzden tekrar boyatmak istemiyorum. en azından beni bir süre daha idare etsin diye mor şampuan uygulamayı düşünüyorum. daha önce hiç kullanmadım. pek bilgi de bulamadım. kullanan arkadaşlar varsa nasıl kullandığınızı ve yıpratıp yıpratmadığını öğrenebilir miyim?

1. Yıpratmak demeyeyim ama aşırı kurutuyor süslü. Bu yüzden genelde mor şampuanların arkasında haftada 1 kullanın yazar. Kullandıktan sonra da hemen nemlendirici bir maske ya da saç kremi uygulayın

23 aralık 2021 22:22

2. mor şampuan yerine mor maske alın, saçınızda 10-15 dk kadar bekletin, yıpranma olmaz. lorealin vardı sanırım.

23 aralık 2021 23:31

3. ben her duşta kullanıyorum mecburen çünkü anında akıyor ve istemediğim kızıllıklar çıkıyor az bile olsa tahammülüm yok. fazla kuruttuğundan saçlar karışıyor en son kremliyorum karıştırdığından sanırım daha fazla dökülüyor

24 aralık 2021 00:38

4. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Sanırım az da olsa zarar veriyor en iyisi hiç bulaşmamak

24 aralık 2021 01:00