nasıl bakımlı ve havalı olunur? kendinden emin havalı cool ve hoş sohbet nasıl olunur?

havalı kendinden emin olmak için neler yapmalıyız?

1. Olabilir tabi ki gerizekalı 1

12 şubat 2022 22:14

2. Uffff kaos 🤩

12 şubat 2022 22:18

3. Varoş ve ezikleri ilk görüşte tanıdığına göre sende onlardan birisin demek :) kendinden biliyorsun nasıl göründüklerini desene:)    Cahile laf anlatmakla uğraşamayacağım.

Soruyla ilgilenen başka birileriyle sohbete devam edebilirim.

12 şubat 2022 22:19

4. giyiminden, saçından emin olmak lazım süslü. temiz düzenli ve kendine yakışan parçalarla giyindiysen, güzel kokuyorsan kendini iyi hissedersin. ben çok spor giyindiğimde işyerinde çok iyi hissetmiyorum mesela, bazen içimden gelmediği için süslenmiyorum bi sweat bi kot giyiyorum ama o gün düşük oluyor enerjim.

12 şubat 2022 22:21

5. komplekssiz insan kendinden emin olur. başkasının güzelliği, başarısı vs sizi huzursuz etmiyorsa kendi önünüze bakabiliyorsanız ve yaptığınız işlerden, aldığınız kararlardan eminseniz kolay sarsılmaz kendinize dair bakışınız. nelerden keyif aldığınızı, hangi ortamlarda bulunabilip hangilerine girmek istemeyeceğinizi, nereye kadar başkalarına uyum sağlayabileceğinizi biliyorsanız, atıyorum nereye gitsek ne yapsak dendiğinde bilmemm farketmezz yerine ben şurayı seviyorum, şu sebepten- ne dersiniz diye öneride bulunabiliyorsanız, gündeme genel kültüre dair sohbet edecek yeterliğiniz, bi mizah kabiliyetiniz varsa, yerine göre insanlara ayarında espri yapabiliyorsanız, hep siz konuşmayıp başkalarının fikirlerini sorup ilgiyle dinliyorsanız, sizle zaman geçirmekten hoşlanacaktır insanlar.

12 şubat 2022 22:26

6. Çok teşekkür ederim a.4 süslüm. Kıyafet konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Yeni aldığım kıyafetlerle enerjim ekstra bir yükseliyor. Benim kıyafette sorunum pantolonlarla. Ayak numaram büyük, 39. Bileğim de ince ayağıma göre. Ayaklarım pantolon paçasını genişletiyor malesef. Öyle olunca bileklerime yamuk yumuk paçalı pantolon gitmiş gibi oluyorum. O kötü duruyor biraz 🤔 ama böyle eşofmanla bile havalı duran yüksek enerjili insanlara çok özeniyorum.

12 şubat 2022 22:26

7. süslü aşırı skinny pantolonlar giymiyorsan nasıl genişletiyor ayakların giyerken çekiştiriyor musun anlayamadım. şu an düz kesim pantolonlar daha moda zaten eğer öyleyse daha farklı kesimlere yönel, 39 da büyük değil ayrıca. 41 giyen arkadaşımdan bile böyle bir sorun duymamıştım hiç anlayamadım pantolonlarla yaşadığın sorunu vallahi

12 şubat 2022 22:34

8. Shahhajaj süslü görmen lazım.  aşırı skinny değil pantolonlarım ama paça kısmı böyle pot duruyor ilk aldığım gibi kalmıyor o paça hiç. Ayak bileğim çok ince olduğu için ayaklarım çok uzun duruyor malesef.

12 şubat 2022 22:38

9. Tavsiyeyle olunmaz

Hayatımda hiç böyle bir şey için çabalamadım ama hep havalıydım

12 şubat 2022 22:59